Sayfa 58/217 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 1730 madde; 457 - 464 arası.

Konu: BOSSA - Bossa Ticaret ve Sanayi

1. akkardan şirketinin bossa'ya nasıl katkısı olabilir acaba ciroya yada başka şeye bilen bir arkadaş cevaplayabilirmi bilmediğim için soruyorum. benim bildiğim bir tanesi akkardanın borçları yüzünden karlılığı düşüyordu başka katkı sağlayacak olan varmı dır?
    kaybetmek kolay kazanmak zordur.

2. 6 'yı geçemiyor bu sefer de. 6 'da geçmede bayağı bir zorlanacak galiba..

3.  Alıntı Originally Posted by teafull Yazıyı Oku
    akkardan şirketinin bossa'ya nasıl katkısı olabilir acaba ciroya yada başka şeye bilen bir arkadaş cevaplayabilirmi bilmediğim için soruyorum. benim bildiğim bir tanesi akkardanın borçları yüzünden karlılığı düşüyordu başka katkı sağlayacak olan varmı dır?
    AKKARDAN'ın katkısı değil de zararı olmasın yeter. Eski fabrika arazilerinden birisi mutlaka satılacak, diğeri belki ssatış belki proje geliştirilecek anladığım kadarıyla. Bu durumda önce birisi satılıp , ardından diğerine proje yaparlarsa hisse çift rakamları görür kanımca. Finansal borçlar artmış durumda. Mutlaka en kısa zamanda sonuçlanması lazım. Yoksa kar yapan Bossa, finansal borçlar yüzünden zarar yazmaya başlayabilir .

4. çok kötü bir speği var altını üstüne getiriyor bir ky bile bırakmamak için zırnıkçı biri ah o afyonun spekleri hem kendi kazanırdı hem ky.

5. +%7,32'dan -%5,45 kapat olacak şey değil..

6.  Alıntı Originally Posted by teafull Yazıyı Oku
    +%7,32'dan -%5,45 kapat olacak şey değil..
    Son zamanlarda pirim yapmış hisseler bu şekilde oynak olur canınızı sıkmayın en kısa sürede toparlar

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Borsa %2 düştü bossada düştü eminim en kısa zamanda toparlayacaktır...

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Suriye olayını iyi kullandılar. Hisse kısa vadede çok dalgalanacak belli ki. Speği çözemedim . Cuma erken vermiş, kapanışa doğru geri almıştım ,bugün yukarıdan verdim ama düşüş hoşuma gitmedi almadım. Biraz izlemek lazım. Uzun vadeciler için bir sorun yok bence. O arsa ya satılacak ya satılacak.

Sayfa 58/217 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •