Guya düşüşün sebebi 54 milyon zarar açıklamış ilk çeyrekte-tamamda geriye 240 milyon kar kalıyor o ne olacak,yani yersen,bunların alayı hırsız.
Bademlerin hissesini alırsak bizide bademlerler,11 kat bilanço açıkla düş,54 zarar açıkla düş,bunların alayı hırsız,ne bu ülkeye nede borsasına yatırım yapılır.
Bademin fiatı 5.66![]()
Haydi bademler bu kadar döktüğünüz yeter çekin bir tavan,nasıl olsa 5.60 altınıda gösterdiniz,dahada aşağıya indirmek kıçınıza dokunuyor,13 neresi 5 neresi![]()
6 zor yapıyor kafayı 5.90 cıvarına taktı,5.60 cıvarından çok topladığımdan maliyette 6 cıvarına indi,üstüne çıktığında postalayıp düşen hisselere aktarıyorum...10 üstüne nasıl çıkmtı bu badem bozuntusu acep,sanırım milleti sattırmaya zorluyorlar gibi benim gibilerini,elimde bayağı k cıvarı lotlar vardı yarısını maliyetine postaladım gitti
![]()
Bu hissede bir durum var,5.60 cıvarındaykende böyle inekliyordu,5.90 yaptı yine inekliyor,sanırım bir üst rakam hazırlığında %50 ile beklyorum,istersen döksün bakalım ne kadar dökebilecek.
6 üstünde tutunamıyor 5.90 yapıyor,artık ne mok varsa burada,bekliyoruz yarı lotlarlan.
Yer İmleri