Sayfa 580/907 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Yahu arkadaşlar küfürle, beddua ile olacak işler değil bunlar, yapmayın etmeyin. Yıllardır bunlara küfürler, beddualar ediliyor ama gram değişen bir şey yok. Bu grubun hissesini alırken yıllardır yaptıkları hareketlere hiç mi bakmadınız? Bunlardan normal bir holdinging yaptığı yatırımları beklemek, kar-temettü beklemek, yatırımcısına sahip çıkmasını beklemek, doğruluk ve dürüstlük beklemek, kul hakkı gözetlemelerini beklemek ne bileyim bizlerin yüzünü güldürecek olumlu işler yapmalarını beklemek biraz beyhude şeyler değil mi? Cevahirin dediği gibi siz beklentilerinizi biraz aşağılarda tutun ve olabilecek sürpriz gelişmelere göre yol haritanızı belirleyin. Temennim sürpriz gelişmeler ile her şeyin herkesin gönlüne göre olması.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
    Yahu arkadaşlar küfürle, beddua ile olacak işler değil bunlar, yapmayın etmeyin. Yıllardır bunlara küfürler, beddualar ediliyor ama gram değişen bir şey yok. Bu grubun hissesini alırken yıllardır yaptıkları hareketlere hiç mi bakmadınız? Bunlardan normal bir holdinging yaptığı yatırımları beklemek, kar-temettü beklemek, yatırımcısına sahip çıkmasını beklemek, doğruluk ve dürüstlük beklemek, kul hakkı gözetlemelerini beklemek ne bileyim bizlerin yüzünü güldürecek olumlu işler yapmalarını beklemek biraz beyhude şeyler değil mi? Cevahirin dediği gibi siz beklentilerinizi biraz aşağılarda tutun ve olabilecek sürpriz gelişmelere göre yol haritanızı belirleyin. Temennim sürpriz gelişmeler ile her şeyin herkesin gönlüne göre olması.
    oksijenim sen cevahiri anlıyomusun yoksa

3.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Yok. Sadece kendi çapımda anladığım kadarıyla yorum yaptım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Meselâ:
    İki dilenci bir şey istedikleri vakit, hırs ile ilhah eden dilenciden istiskal edip vermemek;

diğer sâkin dilenciye merhamet edip vermek, herkes kalbinde hisseder.

Hem meselâ: Gecede uykun kaçmış, sen yatmak istesen, lâkayd kalsan uykun gelebilir.

Eğer hırs ile uyku istesen: "Aman yatayım, aman yatayım" dersen, bütün bütün uykunu kaçırırsın.

Hem meselâ: Mühim bir netice için birisini hırs ile beklersin; "Aman gelmedi, aman gelmedi" deyip en nihayet hırs senin sabrını tüketip kalkar gidersin;

bir dakika sonra o adam gelir;
    fakat beklediğin o mühim netice bozulur.

.....(Ne diyor herkes sattım, çıktı)....

Şu hâdisatın sırrı şudur ki: Nasılki bir ekmeğin vücudu, tarla, harman, değirmen, fırına terettüb eder.

Öyle de: Tertib-i eşyada bir teenni-i hikmet vardır. Hırs sebebiyle teenni ile hareket etmediği için, o tertibli eşyadaki manevî basamakları müraat etmez; ya atlar düşer veyahut bir basamağı noksan bırakır; maksada çıkamaz.
    ...
    Sayın siren eskiden ben bunları okuyordum anlamıyordum

Hep zarar ediyordum[emoji3166]

Okuduğum zaman Anlasaydım şimdi grosstankerleri yanaştırırdım Limana...
    [emoji3064]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. sevgili cevahir,

Zekât, her şahıs için sebeb-i bereket ve dâfi-i beliyyattır. Zekâtı vermeyenin, herhalde elinden zekât kadar bir mal çıkacak; ya lüzumsuz yerlere verecektir, ya bir musibet gelip alacaktır.
    Konuya birde böyle bakılabilir mi ::,

6.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    sevgili cevahir,

Zekât, her şahıs için sebeb-i bereket ve dâfi-i beliyyattır. Zekâtı vermeyenin, herhalde elinden zekât kadar bir mal çıkacak; ya lüzumsuz yerlere verecektir, ya bir musibet gelip alacaktır.
    Konuya birde böyle bakılabilir mi ::,
    Bunu yazmadım....

Çünkü....

kişilerin düşüncelerini rencide edebilir düşündüm...

Bu imanın ve vicdanın getirdiği neticenin eyleme dönmesi durumu...

Konumuzla alakası yok yani....

Ama Benim için sorun yok....

Verince huzur buluyorum....

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Türkiye borsasında ilk 50 şirket içinde olmak,

güzel bir duygu değil mi?
    ceza nin sebebi nedir

8.  Alıntı Originally Posted by Deli Süvari Yazıyı Oku
    Sana soran oldumu papağan...
    neden ceza

Sayfa 580/907 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon