Sayfa 580/760 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. bende hayırlı olsuna geldim dostlar...yakın geçmişte aldığım ,temel ederi 3,00-3,5 tl ler olan ama bazı küçük çaplı spekçikler yüzünden satmıştım...hep bu hisseye babayiğidin biri gelirse iyi çıkabilir diyordum...benim elimde iken babayiğitler bir türlü gelmeyince bende satmak zorunda kalmıştım...

ben hepinize başarılar diliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. bu gün hem bilici hem de traktör hissesi çıkış yaptılar..hem de sert olarak...bu ikisinde de emeğimiz geçtiği için gurur duydum...her ne kadar elimizde olmazsa da sizler adına sevindim...

bu aralar bir elimde karel ,diğer elimde de doas ile bekliyorum...karel son bir haftadır iyi çıktı ama doas çamura yatıyor..bakalım onunla işimiz olacak...

tekrardan önünüz açık olsun diyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Sonunda devereleri yaktı bilici...bilanço gelir bugün yarın

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Var mı haber

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Biraz duzeltme yapabilir diye yarisini verdim,inş alim firsati verir arkadaşlar,guzel haraket

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Bu kagidin tarzi da boyle iste. Filmin sonunu merak ettigimden az bir miktar biraktim geriye. Bekleyen arkadaslara bolk kazanc diyorum. Saygilar...

7. Guzel al firsati verdi,teşekkürler tahta oyuncuları,[emoji106]

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. bildiğimiz bilici hareketi adam gibi alıp başımı gitmem kan kustururm diyor ..Kan kusarız lot kusmayız ...

Sayfa 580/760 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •