bos bos isler
bos bos isler
Hus sabah sabah sazı eline almışsın her yere saldırıyorsun
sayın hus
Biraz kendinden bahset
Bırak Milleti
Hüsnü zannımı koruyayım diyorum ama zorluyorsun
Neden bu firmadan nefretin
Nerede k...k yedin
Mertçe söyleyen var.
Kin nefret de bir yere kadar
Alt yapısı nedir.
Lütfen insanları su-i zanna sokma..
Herkese de saldırma ...lütfen
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kimseye saldirdigim yok hatirlatma
bu forum yonetenler hisse pazarlayana hic bir.ceza vermezken en ufak olumsuz yazana uzaklastirma.
uyguladi
yetmezmis gibi olumsuz yazanlar hukuki islem ile tehdit edildi sonuc ortada
bir kac hizli bedelli ile topladiklari para belli
el cabuklugu marifeti ile halletti
o zamnda uyardik
muca it orenTürkiye ye yapilan operasyonlarin finansal tetikcisi gibi davraniyor
5 sirketi ile manipulasyon yapiyor
ve bunu sistematik olarak 50.yildir uyguluyor
babadan ogula ebret ya muca it
ebret peygamberimize soyu kesik lakabini uygun goren bir kandan geliyorsun umarim asil.soyu kesik sen olacaksin
buradan hisse pazarlayanlara inanmayin onlarin keyfi yerindedir her zaman
Mücahit Ören (sözde iş insanı namı değer Sülün Osman) adındaki şahıs şirketlerinde gerçekleştirdiği şaibeli ,usülsüz,gayri ahlaki işlerden,soygunlardan,vurgunlardan dolayı Türkiye'nin tartışmasız yüz karasıdır..Benim diğer türlü kendisine düşmanlığım,kinim,nefretim niye olsun yıllardır kul hakkı yiye yiye insanların nefretini kazanmıştır bu benim değil onun suçudur..İhgyo'da bedelli yap 700 küsur milyonu koy cebine sonrada hisse fiyatını düşür 0.90 krşlara bu ne vicdansızlık,hırsızlıktır,dolandırıcılıktır ben söylemiyorum adam bu işleri artık aleni,aşikar yapıyor cesareti nerden aldığıda belli yapmayanı ,yemeyeni,çalmayanı dövüyorlar herkes mücait (Sülün Osman) ağbeyinden bişeyler öğrensin artık..ytd..
beşinci kol faaliyetleri ile düşman olarak tanımlanan devletin halkına saldırılır. Bu devleti yıkmak için, devletine sahip çıkmaktan uzak kitleler oluşturulur. Bununla birlikte farklı ideolojiler benimseyen gruplar inşa edilir. Devletine sahip çıkmayan gruplar eylemsizliği itilirken, inşa edilen farklı ideolojik gruplar arasında da çatışma çıkartılır. Sonuç olarak ahlaktan uzak ve cahil bir gençlik, sadakatsiz insanlar, hem fizyolojik hem de psikolojik olarak sorunlu toplum amaçlanır.
feto olsun mucait oren grubu olsun 5. kol faaliyeti kapsaminda calistigini dusunuyorum
batirmak soyle.dursun
feto en guclu zamaninda bile bu gruba.dokunmamistir.
Sizce yeterince dökülen oldumu Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri