Sayfa 581/907 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. bos bos isler

2. Hus sabah sabah sazı eline almışsın her yere saldırıyorsun

sayın hus

Biraz kendinden bahset

Bırak Milleti

Hüsnü zannımı koruyayım diyorum ama zorluyorsun

Neden bu firmadan nefretin

Nerede k...k yedin

Mertçe söyleyen var.

Kin nefret de bir yere kadar

Alt yapısı nedir.

Lütfen insanları su-i zanna sokma..

Herkese de saldırma ...lütfen

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. kimseye saldirdigim yok hatirlatma
    bu forum yonetenler hisse pazarlayana hic bir.ceza vermezken en ufak olumsuz yazana uzaklastirma.
    uyguladi
    yetmezmis gibi olumsuz yazanlar hukuki islem ile tehdit edildi sonuc ortada
    bir kac hizli bedelli ile topladiklari para belli
    el cabuklugu marifeti ile halletti
    o zamnda uyardik

muca it orenTürkiye ye yapilan operasyonlarin finansal tetikcisi gibi davraniyor
    5 sirketi ile manipulasyon yapiyor
    ve bunu sistematik olarak 50.yildir uyguluyor
    babadan ogula ebret ya muca it
    ebret peygamberimize soyu kesik lakabini uygun goren bir kandan geliyorsun umarim asil.soyu kesik sen olacaksin

4. buradan hisse pazarlayanlara inanmayin onlarin keyfi yerindedir her zaman

5. Mücahit Ören (sözde iş insanı namı değer Sülün Osman) adındaki şahıs şirketlerinde gerçekleştirdiği şaibeli ,usülsüz,gayri ahlaki işlerden,soygunlardan,vurgunlardan dolayı Türkiye'nin tartışmasız yüz karasıdır..Benim diğer türlü kendisine düşmanlığım,kinim,nefretim niye olsun yıllardır kul hakkı yiye yiye insanların nefretini kazanmıştır bu benim değil onun suçudur..İhgyo'da bedelli yap 700 küsur milyonu koy cebine sonrada hisse fiyatını düşür 0.90 krşlara bu ne vicdansızlık,hırsızlıktır,dolandırıcılıktır ben söylemiyorum adam bu işleri artık aleni,aşikar yapıyor cesareti nerden aldığıda belli yapmayanı ,yemeyeni,çalmayanı dövüyorlar herkes mücait (Sülün Osman) ağbeyinden bişeyler öğrensin artık..ytd..

6. beşinci kol faaliyetleri ile düşman olarak tanımlanan devletin halkına saldırılır. Bu devleti yıkmak için, devletine sahip çıkmaktan uzak kitleler oluşturulur. Bununla birlikte farklı ideolojiler benimseyen gruplar inşa edilir. Devletine sahip çıkmayan gruplar eylemsizliği itilirken, inşa edilen farklı ideolojik gruplar arasında da çatışma çıkartılır. Sonuç olarak ahlaktan uzak ve cahil bir gençlik, sadakatsiz insanlar, hem fizyolojik hem de psikolojik olarak sorunlu toplum amaçlanır.

7. feto olsun mucait oren grubu olsun 5. kol faaliyeti kapsaminda calistigini dusunuyorum
    batirmak soyle.dursun
    feto en guclu zamaninda bile bu gruba.dokunmamistir.

8. Sizce yeterince dökülen oldumu
     Alıntı Originally Posted by Hus911 Yazıyı Oku
    feto olsun mucait oren grubu olsun 5. kol faaliyeti kapsaminda calistigini dusunuyorum
    batirmak soyle.dursun
    feto en guclu zamaninda bile bu gruba.dokunmamistir.
    Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 581/907 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •