arkadaşım o zaman gerçekten yokluk varmış mecburiyetten bu durumlar yaşanmış...şimdi burnunun dibinde market var istediğin her şey elinin altında hal böyleyken neden üç hurma ve buğday çorbası durumu yaşatılsın insanlara? amaç nedir?
insanlar evinde stok yapınca şunlara bakın hemen stok yapmışlar diye ayıplayanlar bu sefer stok yapmamış evinde hazırlıksız yakalanan insanları vay şunlara bakın hemen markete koştular diye ayıplıyor...bu nasıl iş?
ben haftalık kahvaltığı, eti v.s. cumartesi günleri alıyorum mesela...normalde bu sabah erkenden markete gidecektim ama kapı duvar olunca işler değişti...ben dün çocuğuma kahvaltılık almak için gece mecbur çıktım ne yapsaydım ufacık çocuğa olum peygamberimiz üç hurma ile doymuş al sana üç hurma mı deseydim? (evde hurma da yok işin kötüsü) olacak iş mi yahu?
hafta başı pazartesi bu duyurulurdu insanlar panik yapmadan sakin sakin hafta sonuna yetecek kadar alışverişini yapardı.dünkü rezalet yaşanmazdı.insanların hiçbir suçu yok...keyfinden kola mola bilmem ne almaya çıkanlar ayrı...onlara söylenecek söz yok...2 gün kola içmeden durabilirsin...
Yer İmleri