Originally Posted by
snob77
Sevindirik olan bir arkadaşa söyleyimde,viop 'un v sinden anlamam merakta etmedim.Ama daha öncede yazdım 7/24 hep hisse taşıyan biriyim.Aklına gelen her pazardan her türlü hissem var.Daha önceki düşüşlerde bu denge sayesinde genelde karda kalıyordum.Bu düşüş topyekûn olduğu için zararda var,kardan zararda var,maliyetine gelmiş hisse de var.

Originally Posted by
snob77
Ben aylar öncesinden bir çok konuda neler olacağını söyledim, şu ana kadarda yanılmadım.Bizim için sıkıntı yok ikinci adayımız hazır diyen bir chp varmı? Böyle bir ihtimal olsa böyle bir sonuç çıkar mı? Bana göre chp Mansur Yavaş ' ı aday göstermeyebilir( belki de o zaman gelince kendiside aday olmayabilir).Olup biten herşey benim burada yazdığım senaryoları doğruluyor. Aksini iddia eden yazabilir ama zaman her şeyi gösterir.

Originally Posted by
snob77
Sorun muhalif seçmende değil,muhalefet olduğunu iddia eden partilerde.Muhalif seçmeni manipüle ediyorlar, Eğer gerçekten derdiniz ülke ise, gerçekten ülkede iktidar olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken şey, tüm muhalefet partileri bir araya gelerek şöyle karar alacaksınız; dört beş aday belirleyelim ve en az üç anket yaptıralım,ortalamada en yüksek oyu alan kişiyi şartsız, koşulsuz amasız fakatsız Cumhurbaşkanı adayı ilan edelim.Siz böyle yapın şayet halk buna karşılık vermezse günahı halkın.Yok siz bunu yapmiyorsanız günahı sizin boynunuza.Ama bence yapmazsınız.O zaman peki neden siyaset dehası olan sayın cumhurbaşkanını sürekli suçluyorsunuz.Muhalefet için tek reçeteyi söyledim ben, doğru aday ( Mansur Yavaş) doğru söylem ( rövanşit eylem olmayacağı güveni ve duygusu).Muhalefetin yapacağı ise büyük ihtimal CHP özgür özel,diğerleri de kendi adayları.Sonuç,2023 teki aynı sonuç, sayın cumhurbaşkanı ülkeye hizmete devam eder.Muhalefet koltuklarında oturmaya devam eder,muhalif seçmen bir sonra ki seçimin hayalini kurmaya devam eder.
Geçmiş olsun. Sanırım sizin de beyan ettiğiniz gibi...
Her şey sizin öngördüğünüz biçimde gerçekleşmiş.
Kaybınıza üzülürdüm ama... Üzülecek bişey yok demek ki.
Oynayalım. Devam.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri