Sayfa 583/812 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 6493 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. bist 100 degil altın hisseler katogrisine alsalar : teneke tenekedir
    bir hisse 12 yıl kertenkele misali hep sürünürmü arada korunmak için içgüdüsel agaça tırmanır bunda buda yok :
    1966 tarihinde kurulan 54 yıldır bedelli yapmayan şirket yedek akçede 400 milyon olmasına ragmen ilk defa %70 bedelli sermaye artırımı yapıyor : şirket için ne kadar olumlu veya para girişi olacak olmasına ragmen eski hamam eski tas misali bellirli fiat aralıgının dışına çıkmıyor: şimdi teneke hissenin altına dönmesini bekliyoruz fırında:
    ZIR-DELİ Y.T.D

2.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    bist 100 degil altın hisseler katogrisine alsalar : teneke tenekedir
    bir hisse 12 yıl kertenkele misali hep sürünürmü arada korunmak için içgüdüsel agaça tırmanır bunda buda yok :
    1966 tarihinde kurulan 54 yıldır bedelli yapmayan şirket yedek akçede 400 milyon olmasına ragmen ilk defa %70 bedelli sermaye artırımı yapıyor : şirket için ne kadar olumlu veya para girişi olacak olmasına ragmen eski hamam eski tas misali bellirli fiat aralıgının dışına çıkmıyor: şimdi teneke hissenin altına dönmesini bekliyoruz fırında:
    Altını çamura batırsanda Altın, Altındır değerinden birşey kaybetmez eninde sonunda hak ettiği değere ulaşacaktır şuan bedelliye kadar mümkün olduğu kadar fiyatı düşük tutmaya çalışıyorlar akıllarınca fiyat düşük olarsa katılım az olur düşüncesindeler. Bist 100 dahil edilmesini muhakkak fiyatlayacaktır tıpkı yavrusu Çemtaş gibi şahsen ben bedelli den sonra iyi bir hareket bekliyorum hatta İsmail TARMAN kullanılmayan rüçhanları alıp resmi olarak % 50 geçtiğini açıkladıktan sonra saldıracaktır hedefindeki sayıya ulaştıktan sonra yabancıya satacağını düşünüyorum

'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''

3.  Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Altını çamura batırsanda Altın, Altındır değerinden birşey kaybetmez eninde sonunda hak ettiği değere ulaşacaktır şuan bedelliye kadar mümkün olduğu kadar fiyatı düşük tutmaya çalışıyorlar akıllarınca fiyat düşük olarsa katılım az olur düşüncesindeler. Bist 100 dahil edilmesini muhakkak fiyatlayacaktır tıpkı yavrusu Çemtaş gibi şahsen ben bedelli den sonra iyi bir hareket bekliyorum hatta İsmail TARMAN kullanılmayan rüçhanları alıp resmi olarak % 50 geçtiğini açıkladıktan sonra saldıracaktır hedefindeki sayıya ulaştıktan sonra yabancıya satacağını düşünüyorum

genel beklentiyi dogru düşünüyorsunuz :
    İ.T son kozunu bedelli ile ortaya sürdü ..?
    en dandik hisse krstl ,da bile %60 kara geçtik ..
    bucımden tık yok ..
    aslında İ.T
    hisseyi alıp 8 veya 10 tl götürse zaten malı toplayacak bölünme sonrası hisse yine 5 tl olacak fakat hala hinlik peşinde..
    ZIR-DELİ Y.T.D

4. Bir arkadaşım başka birinden duyduğu kadarıyla bucim fabrikasında hummalı bir şekilde modernizasyonun devam ettiğini hatta bir kaç aya kadar biteceğini söyledi formda bulunan Bursa'da yaşayan arkadaşlardan ricam bu duyumun aslı varmı , fabrikayı kontrol edip bizleri bilgilendirirse sevinirim şirketin açıklama yapacağı yok

5. sabah blomberght açıktı evden çıkmadan hazırlanırken, yabancı biri konuşuyordu, çimento şirketlerinin konsolide olması lazım, oyak şirketlerinin birleşmesi uzun vadede iyi adım dedi.. birde çimento şirketleri için 2021 iyi olacak dedi ama türkiyede herşey iyi giderse şartıyla!!! vay anam vay.. ölme eşeğim ölme, bekle babam bekle.. 2021 diyor, bir de ülkede herşey iyi giderse!! buralara sağlam bir spekülatör lazım galip gibi!! başka türlü kalkmaz bu tahta.. onun gibilerinde kendine hayrı yok zaten!! ytd...

6.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    bucım,deki diger ortaklarda nerden bilsinler süzme delikanlı yönettigini*** her türlü adiligin döndügü %100 sahip olmak için çırpınan birde süzme var..ben sabırlı biriyim elbet ********lerinde bir sonu gelecek o zaman süze süze degil dikile dikile götürecekler..?
     Alıntı Originally Posted by NAMIKABI Yazıyı Oku
    Bence hisse değeri 50.-TL olacak,

BUCIM önce BIST 100'e sonra BIST 50 ye alınacak,

Cin şişeden çıktı.

Ağustos ayına kadar günlük ancak 200.000.-TL olan işlem hacmi,

Eylül ayında 1.000.000.-TL ye çıktı,

Ekim ayında 1.000.000.-TL üzerine çıktı,

Kasım ayında (şimdi) 5-6 Milyon TL yi geçiyor.

Bu işlem hacmi artışı ilgili ilgisiz herkesin dikkatini çekmiştir.

Hele birde parası olup İT'in malına çökmek isteyenler çıkarsa deme keyfime.

Bekleyip görelim.
    07.11.2019 da BIST 100'e alınacağını öngörmüşüm.

Ama whiningman arkadaşımız beni açık açık spek adamı gibi gösterdi.

Bir daha hisse.net te yazmayacağım demiştim.

Ama haksızlığa uğradığımı da göstermek istedim.

7.  Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Bir arkadaşım başka birinden duyduğu kadarıyla bucim fabrikasında hummalı bir şekilde modernizasyonun devam ettiğini hatta bir kaç aya kadar biteceğini söyledi formda bulunan Bursa'da yaşayan arkadaşlardan ricam bu duyumun aslı varmı , fabrikayı kontrol edip bizleri bilgilendirirse sevinirim şirketin açıklama yapacağı yok

fizibilite çalışmaları devam ediyormuş:sonra maliyetin ne olacagı ve yenileme ne gibi katkı yapacak ..?
    öncelikle bedelli sermaye artırımı sonuncunun ne olacagını bekliyorlar..
    fizibilite çalışmalarının sonuncuna göre modernizasyon başlanacak ..
    tlf ile görüşmeden bu cevapları aldım: BUCIM,den
    ZIR-DELİ Y.T.D

8.  Alıntı Originally Posted by NAMIKABI Yazıyı Oku
    07.11.2019 da BIST 100'e alınacağını öngörmüşüm.

Ama whiningman arkadaşımız beni açık açık spek adamı gibi gösterdi.

Bir daha hisse.net te yazmayacağım demiştim.

Ama haksızlığa uğradığımı da göstermek istedim.
    birinci şık tamam ortak..
    sıra digerlerinde
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 583/812 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •