Sayfa 584/999 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Gomünist Moskovada sene 1952, 9.0 şiddetinde deprem oluyor, can kaybı yok.

Katolik Gavuru Şilide, 9.5 şiddetinde deprem oluyor, Dünya yerinden oynuyor, yıl 1960 1.965 kişi vefat ediyor.

Emme müslüman Endenozyada sene 2004, 9.1 şiddetinde zenzele oluyor, 230.000 kişi mort.

Var bu işte bir yanlışlık, fakat nerede bilmiyorum!
    Karada 9 şiddetinde deprem olup da can kaybı olmaması tuhaf geldi bana.Sovyet propagandası olabilir
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,563
    Ajda Pekkan bi aman petrol canım petrol şarkısı çığırsa iyi olacak galiba, petrol kötü günler geride kaldı lakin çok daha kötüsügeliyor demek istiyor

3.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Karada 9 şiddetinde deprem olup da can kaybı olmaması tuhaf geldi bana.Sovyet propagandası olabilir
    depremin büyüklüğü tabii çok önemli lakin süresine bir bakar mısınız..?
    bizde olsa bırakın istanbulu tüm ulusun ortadan kalkacağına eminim..!!
    bu arada büyüklük rakamına ısrarla şiddet demeyi sürdürüyorlar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Büyük Sakarya depreminde ölenlerin sayısı da bana göre tartışmalı...Kim nasıl kontrol edecek verilen ölü sayısının doğru olduğunu...ailesinde kayıp olanlar bir meydanda toplanacak değil nasılsa...Devlet yalan söylemeye başlamışsa bitmez. Bizim devlet de bu konuda az şaibeli değil malum...

5.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Kral kobra(!) formasyonu hedefim orta vadeli 6.50'dir.
    Gönül ister ki gerçekleşmesin, enflasyonu tetikleyecek böylece faizler tekrar artacak.
    Yaya ne kadar baskı uygulanırsa sekmesi daha kuvvetli olur.
    Grafik aylık kapanışlıdır. Bugünden yarına etki göstermez.
    Faizleri kimse artıramaz bundan sonra akp cumhuriyetinde öyle bir babayiğit yok. Bu demektir ki 6.50 değil 9-10 gelecek. Ama onun gelmesi için birilerinin akp yi gözden çıkarmış olması lazım. Şimdilik destek oluyorlar ordan burdan şurdan her türlü. Grafiklerin ekonomi biliminin geçersiz olduğu gri bölgedeyiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    depremin büyüklüğü tabii çok önemli lakin süresine bir bakar mısınız..?
    bizde olsa bırakın istanbulu tüm ulusun ortadan kalkacağına eminim..!!
    bu arada büyüklük rakamına ısrarla şiddet demeyi sürdürüyorlar..
    Depremin yikiciliginda en önemli kıstas depremin şiddeti...

7. 18 marttaki bir sonraki toplantıya kadar FED Trump ın yolunda devam edecek. Orada da bir faiz indirimi daha söz konusu olabilecek şimdilik bu ihtimal dahilinde. Yani ABD seçimine kadar durum değişmeyecek gibi. Nisan ayına kadar FED piyasayı yemlemeyi de sürdürecek geçen sene sonundan beri yaptığı gibi.
    Ben USD TRY de 5,50 lerin altına bir geri çekilme bekliyorum bir bahar havası bekliyorum ama bunun için önce not artımı şart. Bakalım onlar ne zaman gelecek.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Gomünist Moskovada sene 1952, 9.0 şiddetinde deprem oluyor, can kaybı yok.

Katolik Gavuru Şilide, 9.5 şiddetinde deprem oluyor, Dünya yerinden oynuyor, yıl 1960 1.965 kişi vefat ediyor.

Emme müslüman Endenozyada sene 2004, 9.1 şiddetinde zenzele oluyor, 230.000 kişi mort.

Var bu işte bir yanlışlık, fakat nerede bilmiyorum!
    10 dk deprem olacak taş taş üstünde kalacak ilginç.

Sayfa 584/999 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •