Sayfa 584/716 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 5726 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. size masal anlatanlara paye vermeyin. bu hissenin yönetimi berbattan da öte kepaze. fiyata bakma temel iyi falan diyen pazarlamacıları dikkate almayın. 2 yıl önceki fiyattan fiyatlanıyor hala kısa vadede kötüde uzunda iyi bilmem ne. karmaşık hesaplar, tahminler şunlar bunlar. ee ne oldu ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
    Ne olmasını beklerdinizki. Alınan temettuyu degerlendiriyorlar işte bana göre.
    Yapılacak birşey de yok seyretmekten başka. İyi ki zamanında azaltmıştım bunu.
    Keşke hepsini verseymişim. Ha düzelir, ha iyi olur derken tam oldu../ytd..

3. Nakit temettüyü alırken yatırımcıdan gelecek tepkileri azaltmak için 12 aylık bilançoyu güzel hazırladılar. 2 yıldan beri uygulanan baskıyı dahada artırıp daha aşağılardan mal toplamak içinde 1.çeyrek bilançoya manüpülasyon yaparak kötü hazırladılar. ....

Bu şirketin patronundan habersiz burda yaprak kımıldamaz. Çok çakal ve arsız bir patron anlayışı var. ..Eksiğimiz şirketin olumlu yönlerine kapılıp patron faktörünü geç fark etmemizdir. ...Aşağı yada yukarı yöne işaret veren patronun düdüğüdür.

4. Yok şu ruhsat alınmış yok bu ruhsat çıkmış. Yok şöyle büyüdük, yok şöyle küçüldük. Bu tarz söylemlerin de bu kağıt özelinde ‘ossur ossur ipe dizin’ dışında bir anlam ifade etmediğini de öğrenmiş olduk…

5. Kesinlikle katılıyorum. Çok doğru bir tespit…

6.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    size masal anlatanlara paye vermeyin. bu hissenin yönetimi berbattan da öte kepaze. fiyata bakma temel iyi falan diyen pazarlamacıları dikkate almayın. 2 yıl önceki fiyattan fiyatlanıyor hala kısa vadede kötüde uzunda iyi bilmem ne. karmaşık hesaplar, tahminler şunlar bunlar. ee ne oldu ?
    Kesinlikle katılıyorum. Çok doğru bir tespit…

7.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Nakit temettüyü alırken yatırımcıdan gelecek tepkileri azaltmak için 12 aylık bilançoyu güzel hazırladılar. 2 yıldan beri uygulanan baskıyı dahada artırıp daha aşağılardan mal toplamak içinde 1.çeyrek bilançoya manüpülasyon yaparak kötü hazırladılar. ....

Bu şirketin patronundan habersiz burda yaprak kımıldamaz. Çok çakal ve arsız bir patron anlayışı var. ..Eksiğimiz şirketin olumlu yönlerine kapılıp patron faktörünü geç fark etmemizdir. ...Aşağı yada yukarı yöne işaret veren patronun düdüğüdür.
    Bu arada kimseyi yönlendirmiş gibi olmayayım....Olumsuz görüşüm şirket faaliyetleri ile ilgili değil Patronun kasti kötü niyetli tutumu ile ilgili idi....Yıl sonu bilanço ve fiyat beklentim ile ilgili hala güçlü olumlu görüşümü koruyorum.. Fakat Çapına göre ülkenin ARGE ye en çok yatırım yapan ve ilaç gibi katma değeri yüksek bir sektörde faaliyet gösteren bir şirketin hisse çarpanlarını GYO hisseleri değerlerine düşürebilmek için ticari ahlaka sığmayan bir arsızlık gerek.....Buda, onda vardır malesef..

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    OOOO hoş geldiniz hoşgeldiniz nerelerdeydiniz temettücüler imtiyazcılar felaket tellalları geçen hafta tavan tavan çıkınca göremediydik sizleri burada özlettiniz kendinizi bugün düştü hisse doya doya yazın hatta bir haftanın acısını çıkartın hadi bakalım kolay gelsin
    üstadım söylemişti de dinlememiştim.

Sayfa 584/716 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •