Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay: Doğu akdeniz'de 5 kuyu daha açarak petrol ve doğalgaz arama faaliyetlerinde aktif bir strateji izlemeye devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay: Doğu akdeniz'de 5 kuyu daha açarak petrol ve doğalgaz arama faaliyetlerinde aktif bir strateji izlemeye devam edeceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
O yardım olmuyor peşkeş oluyor diğerleride aynı.
MİLLETİN malını ne karşılığı veriyon.
TÜRKİYE'de geçmiş 17 yıl kadar talan,yolsuzluk,usülsüzlük ve rüşvet olmamıştır.
Ve anlı secdeden kalkmıyanlar ve İmam hatipliler tarafından birde İnsanı insan olarak görüyoruz deyip kibir abideleri burunlarından kıl aldırmayıp diğer vatandaşların ekmekleriyle oynuyorlar.
Liyakatsız gelip dönen dolapları görüşte o işten atıldım diyenlerede acımak yok.Rüşveti alan ,Görüpte o işte duranlarada.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 güvenlik görevlisi şehit oldu, 7 güvenlik görevlisi yaralandı. / Hürriyet
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*tcmb beklenti anketi: Cari yıl sonu yıllık tüfe beklentisi %11.62, (önceki %12.18)
*tcmb beklenti anketi: 12 ay sonrasının yıllık tüfe beklentisi %10.07, (önceki %10.46)
*tcmb beklenti anketi: 24 ay sonrasının yıllık tüfe beklentisi %8.94, (önceki %9.16)
Yer İmleri