Sayfa 585/987 ÝlkÝlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,673 - 4,680 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XV

1. Yav simdi isin siyasi kismina benim kit aklim yetmez. Siyaseti siyasetcilere, dini konulari din adamlarina biraktim ben

Bebeler aksam donut istedi. Dedim alayim. Yahu hani su cikolata kapli gevur piþisi. Gariban amerigan polislerinin kahve yani atistirmaligi olarak hayatimiza giren hamur.

Tanesi 16.95 Migrosta.Aldim ama Allah a da havale ettim. Ne diyeyim en azindan yedilerde para cope gitmedi. )

2. Gelde bunu bu millete anlat Marshall planýnýn ne oldugunu bile bilmeyen insanlar Adnan menderesi anlat zeytin yaglý yiyemem ama þarkýsý nereden gelmiþ bilmez sut tozu margarin bu ulkeye nasýl girmiþ bilmez sanayi yatýrýmlarý nasýl býcak gibi kesmiþ bilmez varsa yoksa gunah keçisi 2 dunya harbinde turk halkýný savaþa sokmasa bile orduyu teyakkuzda beklettigi için faturayý inonuye keserler neymiþ efendim orduyu ambarlara sokmuþ ne var yok talan etmiþler falan filan vah vah bak sen koca Almanya haritadan silinmiþ dunya kan golune donmuþ milyonlarca insan olmuþ ama bizim çiftinin mahsulunu ordu yemiþ Adnan Mendereste sonra çýkmýþ kahraman gibi bizi kurtarmýþ bak sen bak
     Alýntý Originally Posted by BOSPOROS Yazýyý Oku
    1955 yýlýnda devletin dýþ borcu 1 milyar 686 milyon 319 bin 466 liraâ��yý bulmuþtur. 1953 yýlý itibariyle Türkiye, ithalatýný azaltmaya baþladý. Dýþ ticaret açýðýnýn önlenmesi adýna 1958 yýlýnda yeni bir devalüasyon zorunluluðu doðdu. 1 dolar 2,80 liradan 9 liraya çýkarýldý. 1956 yýlýnda Türkiyeâ��deki, ekonomik sýkýntýlar buhran halini almýþtý. Ýhracatýn yaný sýra ithalatta da gittikçe zorlanýlýyordu. Marshall Planý kredilerine raðmen, döviz sýkýntýsý çekiliyordu.
    PPA-LX2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Nedenlerini öðrenemeyen koyunlar ayný sonuçlara mahkumdur!

Alýntý Originally Posted by MKA55 Yazýyý Oku
    Hem tarihini hem dilini her türlü tecavüze açan Ýnönü ve CHP

Mustafa Kemal’in Türk Dil ve Tarih Kurumlarýný neden kurduðunu ve neden mirasýný baðýþladýðýný hiç anlayamadý...

Baþýnda ABD büyükelçisinin bulunduðu eðitimin çocuklarý 20 yýl öncesini özlüyor ve

Hem kemalist

Hem de vatansever oluyor...

Hey haaaat!
    Ben olaylarý ekonomi olarak deðerlendiriyorum.!!
    Tarihede öyle bakýyorum.!!
    Partiler tüzel kiþilik.!!
    Kiþiler gelip geçici.!!
    Önemli olan süreklilik.!!
    Uygulanan ekonomik model.!!
    Sistem.!!
    Ben Sisteme bakarým.!!
    Sistemin vatandaþý sögüþlemek üzere kurulu olduðunu görüyorum.!!
    Sende böyle görüyormusun???
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyasý.!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

5. Horhoti, bugün Çinliler Uygur Türklerine iþkence ediyor yalaný gibi

O günlerde de Ruslar Kars’ý Ardahan’ý istiyor yalanýyla halk Mustafa Kemal’in dostu Ruslara düþman edildi...

Ýþte o düþmanlýðýn ardýnda sahillerimize selam yollayan coniler vardý...

Kapiþþþ!

6. Ruslarý kendimize gönüllü olarak düþman ettiikten sonra

Birlikte baþlayýp yürüttüðümüz planlý kalkýnmayý býrakýp liboþlarýn kucaðýna oturunca sonuç bu bosforos...

Alýntý Originally Posted by MKA55 Yazýyý Oku
    Ruslarý kendimize gönüllü olarak düþman ettiikten sonra

Birlikte baþlayýp yürüttüðümüz planlý kalkýnmayý býrakýp liboþlarýn kucaðýna oturunca sonuç bu bosforos...
    Askerliði parayla pazarlayan,
    Yabancýya para karþýlýðý vatandaþlýk veren sistem.!!
    Batmaya mahkumdur.!!!
    Saygýlar.!!
    Kendime masallar!!
    Masallar dünyasý.!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Apr 2017
    Ýkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Atatürk ve Ýnönü ye laf edip
    Menderesi öven adamlardan midem bulanýyoooor
    Öööööö
    Kusacam þimdi þuraya

Sayfa 585/987 ÝlkÝlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer Ýmleri