Ben daha önce PPF lerde işlem yaptım para hesaba anında geçiyor 09.30-13.30 arası hangi saat olursa olsun, eğer sizin kurum parayı hemen hesaba geçirmiyorsa sorun onlardadır, Aracı kurum üzerinden PPZ,RPP, GBP alıp sattım hepsi farklı kuruma ait para piyasası fonu.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Anladım Sn.spektrum, bu kurumdan kaynaklanan bir durum normal şartlarda anında para gelmesi lazım, benim işlem yaptığım PPF ler, Azimut, Rota yada Ak Yatırıma aitti, işlem yaptığım kurumda ALB Yatırmdı, 09.30-13.30 yapılan işlemlerde para anında hesaba geçiyordu, bilmiyorum ama kurumu arayıp biraz sıkıştırsanız sizin parada anında hesaba geçer gibi geliyor, yoksa bu yaptıkları taktik sanki müşterinin parası arada boşta kalsın kazancı biz yiyelim der gibi olmuş.
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Haklısınız üstadım ama uygulamanın işleyişini bu şekilde kurdukları için kişisel girişimlerle bir değişiklik sağlayamam gibime geliyor. Sistem böyle işliyor diyip işin içinden çıkacaklardır. Neyse bana da tecrübe oldu. PPF'ler arasında büyük oynamalar da olmuyor o yüzden çok sıkıntı yapmadım. Ama sizin gibi dinamik çalışabilmeyi de isterdim.
Sizin için yeterli hizmeti veriyorsa kurum sorun değil hocam, ama ben bazı konularda daha önce sorun yaşadığım için şuan mümkün mertebe hiçbir olumsuz durumu sineye çekmiyorum, birde komisyon oranı benim için kırmızı çizgi herşey elektronik olmuş, adamlar hala milleti yolma derdinde...
Doğrudur, maalesef banka aracı kurumları biraz tok satıcı gibi davranıyor, hisse alım satım komisyonu ile bile milleti yoluyorlar, fırsat buldukça da müşterinin parasını nasıl arafta bırakıp o gün alacakları karı kendi hesaplarına yazmak için uğraşıyorlardır, ben ALB de bu konuda hiç sorun yaşamadım ama onlarda daha önce yansıtmadıkları bazı maliyetleri bana yansıtınca anında başka aracı kuruma geçtim, sonuçta hiçbiri babamın oğlu değil, neresi daha hesaplı hizmet veriyorsa oraya geçiyorum (:
Şuan geçtiğim kurumda tam şark kurnazı bunların hesapta nakit bırakmamak lazım, yoksa adam takasbank faizinin utanmasa yarısını maliyet diye kendi alacak...
Yer İmleri