Sayfa 586/691 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Dünya kötü.. enflasyon gazı ile nereye kadar gideceğiz, göreceğiz.
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

2. İyi tatiller herkese , bugün 850.000 tl işlem hacmim olmuş. 645.000 tl si ısctr de.. Benim gibi saftirik kaç kişi vardır bilemiyorum. Al sattan 1200 tl kazanmış görünüyorum ama bankalardan olan zarar gene diz boyu..Bekleyeceğiz sabırlan

3. Endeksin görüntüsü kumdan kale gibi her an yıkılacak gibi fakat bankaların ve gyo ların endeksi seçime kadar 4.500 5000 e götürme ihtimali de var.. 3200 yıkılmaz ise endekste tabii

4. O 1200 ü de Aracı Kurum almasın Sn. ŞEKERLİ
     Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    İyi tatiller herkese , bugün 850.000 tl işlem hacmim olmuş. 645.000 tl si ısctr de.. Benim gibi saftirik kaç kişi vardır bilemiyorum. Al sattan 1200 tl kazanmış görünüyorum ama bankalardan olan zarar gene diz boyu..Bekleyeceğiz sabırlan

5.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    O 1200 ü de Aracı Kurum almasın Sn. ŞEKERLİ
    Günaydınlar;
    iki aydır Eski ışık yeni trive ile çalışmaya başladım osmanlı hesabımda duruyor ancak kullanmıyorum artık. aylık 210 tl 10 kademe derinlik ödüyorum 10 milyon aylık işlem hacmine kadar alım satım komisyonum SIFIR.. Paran nakitte durursa repo yapıyorlar %27 sanırım repo dönüşü komisyon alıyorlar, Bende günlük repoya kalmamak için fon alıyorum ziraat likit fonunda duruyor genelde ve bankaların verdiği fondan daha yüksek zaten istediğin bankanın istediğin tipi fonu alabiliyorsunuz. Bunun haricinde bist takas saklama vs günlük 8-10 tl zaten her yerde veriyordum. Anlayacağınız hisse senedi alım satımından hiç komisyon ödemiyorum yani komisyona gitmiyor sn tahminci. Yıllardır en iyi komisyon diye osmanlı yatırımdaydım onda bile 10 binde 4 komisyon ödüyordum. Hele daha önce teb de canıma okumuşlardı. Sırasıyla TEB, SANKO,OSMANLI ve son olarak şuan TRİVE ile çalışıyorum, şuan en iyisi benim için

6. tüm forum sadece fiyat hareketlerini konuşuyor.. Büyüme ne durumda, değerleme nasıl olur, satışlar nasıl gidiyor hiç takip eden yok mu şirketi yakından?
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

7. Elbette inceliyoruz, biliyoruz. Ancak hisse bedavanın bedavası olunca onların çok önemi kalmıyor. YTD

8. Günaydın iyi seanslar.. 1.50 üstünde tutunamadı.. 1.45 i test etmekten başka çaresi kalmadı artık.. üstünde tutunursa 1.50 yi yine deneyebilir ya da 1.45 altında bir fiyatta güç toplar.. ben 1.40-1.42 aralığında alıcıyım.. YTD

Sayfa 586/691 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •