Sayfa 587/1000 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    BES fonlarına alım mecburiyeti getirilmişti.O günden beri BİST yükseliyor.
    31 temmuza kadar 1,2milyar TL'lik hisse almaları gerekiyor diye söylemişti bloom'da bir uzman. Yabancı malımı ucuza vermem diyerek yukarı çekiyor gibi.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    https://m.haberler.com/putin-den-tur...124106-haberi/

Rusya Devlet Başkanı Putin, Güney Akım ve Kuzey Akım gibi projelerin aksine Türk Akım projesinde Türkiye ile Rusya arasındaki başarılı iş birliğine işaret ederek, "Erdoğan'ın siyasi iradesi ve 'delikanlı gibi' ülkesinin bağımsızlığını gözetmesi sayesinde proje bitme aşamasına geldi." dedi.

Veriyor gazı...
    aynen öyle geri adım atmasın s400 lerden diye veriyor gazı amerika acaba ulan bu ruslar bizim müttefiği çalıcaklar bu gidişle s400 ü görmezden geliyim der mi acaba ben onu düşünüyorum bu arada dolar endeksi tepki verdi yoksa sakata gelicez zaten geldikte daha fazla gelmeyiz umarım.

3. -Usdtry 50 gunluk emayi tekrar direnc yapti. Burayi asana kadar kisa vadeli analiz yapmaya pek gerek gormuyorum.
    -Sepet de tam 50 ema civarinda, petrolle korele hareket etmeye devam ediyor. Petrol, takip edeni "kur niye dustu/cikti" diye kafayi yemekten kurtariyor.
    -Eurusd 1.14 ustu haftalik kapanis yaparsa tuttugum dovizdeki euronun agirligini artirmayi dusunuyorum.
    -Altin 100 aylik ortalamasina geldi. 2 yildan fazladir ustunde kapanis yapamamis gozukuyor. Net bir sekilde asarsa portfoye altin urunleri eklemeye baslayabilirim.
    --Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

S400 yoldaymış
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

5. Rusya Devlet Savunma Sanayi şirketi Rostec, S-400'lerin Türkiye'ye teslimine 2 ay içinde başlayacaklarını açıkladı.

Rus devlet savunma sanayi şirketi Rostec'in CEO'su Sergey Çemezov, Türkiye’ye S-400 hava savunma sistemi tesliminin 2 ay sonra başlayacağını belirtti.

SPIEF 2019’da Rus NTV televizyonuna konuşan Çemezov, “Her şey yolunda. İki ay sonra teslimata başlayacağımızı düşünüyorum. Ön ödeme yapıldı, kredi verildi. Kredi paralar harcandı, teçhizat üretildi. Ayrıca eğitimi de tamamladık” diye açıkladı.

6. F35 eğitimi gören pilotların eğitimine de son verilecekmiş.
    https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-48551409

7. F35 ve s400 olayi piyasa tarafindan zaten satin alindi diye dusunuyorum sahsen..

Alıntı Originally Posted by Konvertor Yazıyı Oku
    F35 ve s400 olayi piyasa tarafindan zaten satin alindi diye dusunuyorum sahsen..
    Bende fiyatlanmadigini düşünüyorum.Son anda kiviririz diye düşünülüyor.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 587/1000 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •