20 Yıl önceki dolar kurunu hatırlamıyorum,ama dolar bazlı düşünürsek sanırım 50 TL .Ben zaten okadar bekleyemem,paramın değeri 10 uıl öncesine göre zaten yerlerde.Ama hiç çıkmayacak bu hisse asla çıkmaz dediğim bile şuan 10 katında.Enazından 2021 de buradayım,sonrasına bakarız.Bu arada hala zararım yok bu iblisten ama diğer yerde kaybettiğim burada arıyorum.Olur yada olmaz tamamen kendi fikrimdir..
Hala taban olmadı hayret!!Mübarek günde güzel bir haber hiç fena olmaz.
buraya umutvari yazanlara aldanmayin
bu grup dusuk fiyati ile ucuz ky icin cazip algisi
yaratir
donup dolasip muhabbet ayni yere gelir
10 tl olsa ona da raziy mis mis
gercek olan su
hisse 1 tl bile degil ustunde tutunamiyor
tutunsa bedelli yapiyor
20 yil.once 50 tl olan hisse su an 70 kurus
deger kaybini dusunun yillardir bedelli ile goturdugu cabasi
1 hafta tavan yapsa bedelli fiyatina ancak geliyor
son 2 ayda carptigi para yeni tl ile 1 milyar ile 500 milyon arasi
140 dan 70 kurusa dusme arti bedelli
sadece holdingten borsa yoluyla topladigi
bu adam is yapar mi bir dusunun
HUS kendini parçalama,Sayın Başkent 10 tl olsun demedi.20 yl önceki tl fiyatına gelse yeter dedi.Hem 1 hafta tavan yapsa tam süper olur ama nerdeeee...
bu grubu karalama gibi bir maksadim yok
sadece olanlari yaziyorum kendi karalaniyor
zaten
bazen izliyorum insta fenomenleri bile afrikada.kuyu aciyor ihlas vakfi gibi
bunun icin para da istemiyorlar bunu iyilikten bile saymiyorlar izleyenlerde bir payi oldugunu dusunup mutlu oluyor kimsenin bundan vakif kurup kar elde etmek gibi bir derdi yok gercek iyilik ortaya cikiyor gizlenemiyor kotulerin iyilikleri taklit olarak kaliyor
bu iyilik taklidi yapanlari z kusagi cok.guzel.fark ediyor umarim oren ailesi bir nesil daha kotulugunu yayamayacaktir .
21. yuzyilin en buyuk gelismesi her sey goz onunde kimse uzun sure rol yapamiyor
Yer İmleri