Yatýrým yaptýðým, hissesini aldýðým hiç bir þirketin aleyhine konuþmam ve yazmam,
Yazarsam kendimle çeliþirim. Öyle ya o halde niye aldýn diye sormazlar mý?
Yatýrým yaptýðým, hissesini aldýðým hiç bir þirketin aleyhine konuþmam ve yazmam,
Yazarsam kendimle çeliþirim. Öyle ya o halde niye aldýn diye sormazlar mý?
etrafýmda bildiðim bir çok insan var bitcoin e geçen ve iyi para kazanan
öyleki yakýnda borsada kimse kalmayacak hýrsýzlardan yamyamlardan baþka. Allah belalarýný versin
Mücahit ismi Ýslam lehine mücadele eden olarak konulmuþ bir isim deðil Enver oren tarafýndan , bilakis Ýslam ve müslümanlara karþý mücadele etsin diye konulmuþ bir isim, çünkü Enver Ören bir mason dur, yani Yahudi dir. O yüzden bu ihlas mücahit isimleri özenle seçilip konulmuþtur. Bu bir dip bilgi olarak kalsin burda.
Beni bir defa dolandýrdýlar , dolandýrýcýlara sadece dedimki Allah üzerine yemin et doðru dediðine dedim, aynen yemin etti bende Allah adýna yemin ettigi için güvendim, þunu diyeceðim, burada sürekli Allah adýna yemin edenler var ,ve sürekli bunu yazýyorlar, demem o ki bu adamlar Allah adýný kullanarak milleti tuzaða çekiyorlar, külliyen yalan diyorlar, çok yemin ederler inanmayýn, onlar okuyunca kendini zaten anlar.
Saygýlar ve sevgiler sunarým.
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen gün 73 den 300 bin lot aldým baktým gitmiyor 74 den sattým çýktým, tekrar 73 den 100 bin lot aldým 72 den ve 71 dende o kadar aldým.300 bin lot toplam bu hafta 73 görecek olursa satarým 72 yede verip çýkabilirim, açýkçasý daha çok çok alabilirim ancak bu hisse niyeti bozdu , geçen günlerde gayri menkul 90 kuruþa düþmüþtü holding 69 kuruþa , gayrimenkul 1,12 lerde bu 70 kuruþa indi, sanýrým . Bunun fiþi çekildi 50 kuruslara bir anda gidecek gibi duruyor, nedenmi adamlar satýyorlar ve asla tek lot yukardan kimseden almýyorlar. Kendi yazdýklarý bitince yukardan aþaðý basýyorlar, hemde on bin yirmi bin lotu dahi almýyorlar. Ne yazikki görünen bu. Yukardan maliyetli olanlara sabýrlar diliyorum. Yarýn benim için umarým son gün olur. 73 olurda giderim.
Geçmiþ olsun arkadaþlar uluunun teklifi kabul edilmiþ. Þaþýrdýk mi? Tabiki hayýr
CLT-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri