Sayfa 588/692 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. İnşallah zararınız tez zamanda çıkar, ahh bankalar çok gitmişti neden bulaştınız diyeceğim ama yorumcular da habire pompaladılar bankaları, danışıklı dövüş.. bu işin içinde varlık fonu da varsa daha üzücü ve düşündürücü.. KY ye yazık..

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Sn hkm sabah 5000 50 den sattım ve geri alım için 47 ye yazmıştım. Allah inandırsın isctr de paraları tükettiğim için son kurşun olarak gelmeyen alımı iptal ettim ve isctr aldım kalanıyla sonuç tam bir hüsran 3 iş gününde 20k dan fazla zarar var.. Devre kesici açılsın bakıp duruma buradakinin yarısını satıp tabandan yine gireceğim ısctr ye...Yada yarın kkm den bir 100k gelecek onu sokacağım borsayaYTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

2.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    İnşallah zararınız tez zamanda çıkar, ahh bankalar çok gitmişti neden bulaştınız diyeceğim ama yorumcular da habire pompaladılar bankaları, danışıklı dövüş.. bu işin içinde varlık fonu da varsa daha üzücü ve düşündürücü.. KY ye yazık..
    Bankalar aldıklarının yarısını verdiler..Kamu bankalarını hiç kaale almıyorum. İsterlerse fezaya çıksınlar %3-5 halka açıklık ile ne olursa olsun. Garanti de öyle.. İşctr de rus sistemini askıya alma haberi kötüye kullanıldı ama 4 taban yedi son olarak bu da bir potansiyel barındırıyor benim açımdan YTD, Amma velakin epey zararı yükledik sırtımıza

3. Nasılsa borsa yok, banka topiklerindeki yorumları okuyorum şimdi

Tatsız bir gündü.Sanırım bir haber gelecek.Bu çöküş bize özgü. kokusu yakında çıkar.Bizim kağıt aslında son ana kadar iyi dayandı

5.  Alıntı Originally Posted by sta Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bilen varsa cevaplayab,lirmi krdmd hissesine emir yazdım herhalde devre kesmişti 12.71 den alım yazdım sonra iptal ettim emri emriniz iptal edildi dedi emir işlemlerinde iptal edildi görünüyordu sonra bi baktım iptal edilen emir gerçekleşmiş gözüküyor bu nasıl oluyor anlamadım
    Bu mumkunmu

6.  Alıntı Originally Posted by sta Yazıyı Oku
    Bu mumkunmu
    Ben de daha önceki iki aracı kurumda bunu yaşadım. sanırım devre kesilse dahi işleminiz sisteme iletiliyor ve sonrasında iptal etseniz de işleminiz kayıt edildiği için devre kesici süre bitiminde emriniz borsaya iletilmiş olduğu için işlem gerçekleşiyor. Ben tüm emir iptallerimde sorunsuz bir şekilde yapıyorum ancak sizinki gibi sorunlu işlemlerde işlem yaptığımda emir iptali yapıldı bilgisi geliyor ancak sonrasında gerçekleşme ben de de oldu birkaç kez. Yoksa aracı kurum işlem sonucu alacağı komisyon ( varsa ) bunun dışında bir kazancı olmayacağı için sizi ve kendini zor durumda bırakacak bir yolu seçmez, daha pahalıya patlar kendisine. Sanırım sistemsel bir süreç..Umarım zararınız büyük olmamıştır.

7. Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

8.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Bu demek oluyor ki emrin iptal edilmesi gerekirdi.Lakin etmemişler 10 15 dk sonra emir gerçekleşti olarak değiştirdiler iptal edilmiş emri .bunun için ne yapmam gerekiyor

Sayfa 588/692 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •