Sayfa 588/1002 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Kendi uydurdukları hikayenin aslını,son satıra yazmışlar.!!..
    Ufo dedikleri,''İnsan dışı yaratık'' değilse,yeterli veri yoksa ( bu da yalan.) O zaman ufoların varlığını nasıl kabul ediyorsunuz.??
    Geçmiş tarihler hep sır perdesidir bilinmiyor,çünkü çoğu belge,dökümanlar hep yakıldı yada imha edildi dinlere aykırı diye,neyse işin içinden drake denklemi bile zor çıkıyor,ama olağan dışı bir şey var bilemiyoruz,bu biliniyor,matematiksel olarak Dünyadan başka yaşam formu olma olasılığıda çok yüksek,ufo vs araçlar devamlı görgü tanıklarına göre mevcut,tabiki bunu beyinde üretebiliyor enerjisel olarak,bunun haricindekiler doğru,mesela bende gördüm büyükçe bir disk,görgü tanıklarımda var,birden çıkışı,aniden kayboluşu ilginç,üstelik sessiz,başka boyuttanda gelmiş olabilir,zaten çoğu şeyleri uzayda ararken içerisi göz ardı ediliyor,mesela Mu uygarlığı 200.000 sene öncesine ait Atatürkte araştırmasını yaptı,işin ilginci Meksikaya heyet gönderdi,zaten kuzey ve güney Amerika yerlilerinin kullandıkları madde isimleri Türkçeylen uyuşması,yani işin aslı çok derinlerde...Miraçda öyle,uzay vs ile alakalı,şira yıldızı kuranda geçer gerçek adı siriustur,köpek takım yıldızına dahildir,köpek takım yıldızının sembolü Türklerde kurttur,ilginç bir durum.Sirius bütün antik ve kadim medeniyetlerinde bir semboldur,çünkü yeni bir yıldızdır 300 milyonluktur,bu Dogon kabilesinde daha belirgin ve detaylıdır,ilkel kabilenin gök bilgileri detaylı şekilde nasıl işlenmiştir acaba ?,Sirius B bilinmiyordu,sonraki araştırmalarda bu yıldız bulundu,2007 yılında haritası çıkartıldı Dogonlarlan ayniydi,bide c var sistemde gözükmüyor oda Dogon kayıtlarında var,B'nin kütlesi çok ağır,1cm küpü 33 ton ağırlığında.Dogonlar ilginç kabile 3000 yıllıktır tarihi Siriustan geldiklerini belirtiyorlar,ama bilindiği kadarıylan Siriusun gezegeni yoktur,sadece köpek takım yıldızı içindedir bizde uzaklığı 8.5 ışık yılı uzaklığındadır,Başka gök sistemlerinide biliyorlar,bunun gibi çok detay var sadece bu kabileden örnek verdim,ışık hızında gideceksinki 8.5 yılda ulaşacaksın bu yıldıza,daha o hıza ulaşmış değiliz,insan formu 800.000 km hıza kadar dayanır üstü metale yapışır,daha biz Marsa bile minnacık robotlar gönderiyoruz.ha bizmi,biz A’yı görsek mertek sanıyoruz,eller Aya bize yıllarca yaya.Neyse ben araştırmacıyım herşeyi araştırırım,en son Göbekli tepe üzerinde çalışıyorum,onun konumuda Siriusa göredir,sadece %5 kısımı açılmıştır 8 katman olduğu söyleniyor 12000 yıllıktır,oradaki semboller dizayn edilmesi mühendislik işidir,hiç yazı olmayışıda ilginç,resimler ressamlık,uzmanlık işidir,buraya alman arkeolog öldükten sonra daha arkeolog atanmadı kazıda yapılmadı,bizden bu dönemde dahi çıkmaz,yetenek ister,biz onları şimdi işsiz bıraktık polis yaptık,göbekli tepe neden toprağa gömüldü bilinçli şekilde bu işte sır,üstelik TRT burası İbrahim peygamberin bulunduğu yer,onun zamanındaki putlar diye belgesel yapıp işid gibi dinci kesimlere hedef göstermişti,neyse konu uzuyor.Sen dersinki şimdi Göbekli tepede yoktur dersin...2030 yıllarına doğru gizli birşey kalmayacak,zaten evren sistemi herşeyi kayıt altına alır,sistemi çözülürse şaşırtmaca şoklar yaşanabilir,Atatürk boşuna istikbal göklerdedir dememiştir.Düz Dünya düşüncesi Evangelist düşüncedir,galiba sende onların etkisinde kalmışsın,belkide işin gerçeğini biliyorsun şaklabanlığa vuruyorsun,senin bilgin sana benimki bana

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Ayvagöbeknuri bey,Siyaset sayfasında UFO Konuları ile ilgili Resimler ve bilgiler,belgeler paylaşmıştı.. Hitler zamanında Alamanların uçan daire yaptığı,Teknolojisini amerikalıların ele geçirmek için uğraştığı yazıyordu..
    +Göbeklitepe de ortaya çıkan Tarih,ve Mersin de gizlenen ( saklı yapılan kazılar.) Tarih,Bizlere çok şey ögretir de,Kimin ne işine yarar-yaramaz,o tartışılır...
    Bana göre Dünya Yuvarlaktır da,Dünyayı yönetenlerin şekli belirsiz.!!..:-))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Sayın Refaba Dünya insanları daha ayın karanlık yüzü nedir bilmiyor. Sanıyorlar ki görmediğimiz tarafı karanlık. Halbuki görmediğimiz tarafı aydınlık. Karanlık denen yerde suda var. Bilinen Ayda su yok. Bu yüzden yazdığınız gibi herkesin bilgisi kendine .Kimi nasıl ikna edeceksiniz ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Ayvagöbeknuri bey,Siyaset sayfasında UFO Konuları ile ilgili Resimler ve bilgiler,belgeler paylaşmıştı.. Hitler zamanında Alamanların uçan daire yaptığı,Teknolojisini amerikalıların ele geçirmek için uğraştığı yazıyordu..
    +Göbeklitepe de ortaya çıkan Tarih,ve Mersin de gizlenen ( saklı yapılan kazılar.) Tarih,Bizlere çok şey ögretir de,Kimin ne işine yarar-yaramaz,o tartışılır...
    Bana göre Dünya Yuvarlaktır da,Dünyayı yönetenlerin şekli belirsiz.!!..:-))
    Alamanların Ayda,Marsta,Antartika vs yerlerde üs kurduğunuda yazıyorlar,dilin kemiği yok at yalanı,madem öylede Dünyayı neden fet etmemişler diye insan soruyor..Tarih öğretiyor vede köklü tarih bizim ülkemizde, kıymetini bilmiyoruz,reklamı yapılsa muazzam turist çeker,yani küreği biz çekiyor kaymağını dışarısı yiyor,zaten bunu bildiklerinden 1950 sonrası ülkemize yapmadıklarını bırakmadılar,çare gözü pek korkusuz Ecevitten güçlü bir adamın çıkması.Gevurların bir sözü aklıma geldi,Türkler o kadar güçlü zekiki onları durdurmak için elimizden geleni yapıyoruz diye boşuna dememiş,ne destek ver nede yok et ortada kalsın bize hizmet etsin,öylede oluyor,destek verseler süper oluruz işlerine gelmez,yok etmeye kalksalar çok daha tehlikeli küllerimizden doğarız,yada arkamızdaki bilinmez güçten korkuyorlar,bu çok defa oldu zaten,bu sır,şifreyi Atatürk vermişti zaten,neyse altı zengin üstü fakir yaşamaya bir müddet devam,zaman geldiğinde bomba patlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    https://www.youtube.com/watch?v=Mx8_...=MagazinNoteri
    Refaba hatırlarsınız 90 yılların sonunda bir çocuk çıkıp kuranın şifreleri çözdüm demişti. Hatta ikiz kuleler saldırısını bir şekilde tarif etmişti. Kanal kanal dolaşan çocuk birden buhar oldu.
    İnsanların her şeyi bilmesi iyi bir şey gibi gelmiyor bana. Hayatı akışına bırakmak daha doğru gibi. Ne gelirse başa meraktan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    ABD,(Sözde) Dünya içi-dışı,Görünür görünmez her türlü varlıkla irtibat halinde ,orada burada Askeri,Mühendisi,Vesaire her türlü elemanı var..Ama, F 35 Uçaklarının yapımı için Türkiyeden yardım isityor..!!..Gel de gülme.. .
    Len,Madem o kadar iyisin de,Elaleme ne diye el açıyorsun, he.??.
    Erzurumlu Teyo Emmi'nin dediği gibi; Bunlarda Yalanda yok,Doğru da yok...

Sayfa 588/1002 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •