Ben de Ekonomistim.
150 baz puan artış ile;
% 19 bekliyorum
Ben de Ekonomistim.
150 baz puan artış ile;
% 19 bekliyorum
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
En az faiz 25 olmalı,şimdi onunda bir önemi yok,çünkü değirmende su dövmek olur,hangi ülkede görülmüş enflasyonun altında faiz olduğu,normali 50 olmalı,başa geldiklerinde 40 cıvarıydı,ozaman bu zaman arasında çok fark var ekonomik olarak,devleti soydular yargılanmayalım diyede birşeyler yaptı gözüktüler,olmadı yap işlet modelide yarattılar,küllüyen hepsi zarar,ufukta tekrar erken seçim belirdi,şimdiki paraola tayyip erdoğan erdoğana karşı,zaten işaretini verdi,salak aptalya bu ülke,ama %48 çok korkutuyor onları,çünkü kendine oy verenleri umursamıyorlar sadece çantada keklik olarak görüyorlar,bekliyoruz maf olmalarını,zaten halk maf olmuş.
Ayrıca bir dinlerin uhrevi liderleri olur.
Dünyada 2 milyar insanin inandigi bir din var ve başi yok.
5-10 milyon nufuslu bir ulkede yaşayan bir ********, çıkıp, o ulkenin polisinin korumasinda Kuran yakabiliyor.
Dinin başı yok, din binlerce fırkaya bölünmüş.
Şayet bir ülkenin polisi, Kuran yakanı koruyorsa, o ülkenin bütün vatandaşlari hedef alinmali.
Kural gayet açık: Katli vaciptir...
Dinle, Kuran'la, camiyle hiç ilgim yok.
Fakat Kuran yakmak, bu ulkenin temel direklerinden birine saldiridir.
Dalga mi geciyorsunuz?
Cocuk oyuncagi mi bu?
Kinamaymis...Ne kinamasi?
KATLİ VACİPTİR...
ÜSTTEKİ YAZI ALINTIDIR.....!!!!!!!!!
Arkadaşlar....ayvagöbeknuri denilen meczup....foruma böyle bir yazı koymuş.....bu kişi bir daha dönmemek üzere forumdan atılmalı....bu kişiye her birimiz tepkimizi koyalım.....
iyi günler
İyi günler.
Biz bize yeteriz.Başımızda kimse olmasa dahamı iyi olurduk acaba?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
TCMB politika faizini %25’e yükseltti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri