Trump'un evini aranmasini imza atan hakim Epstein'in 20 yillik avukatligini yapmis. Saka gibi.
Trump'un evini aranmasini imza atan hakim Epstein'in 20 yillik avukatligini yapmis. Saka gibi.
@erefefik
Uzm.Esra Güneş Kaya
@UzmEsraGunes
Dün:
🙏22 yaşındaki milli sporcu Kaan Şamgul
🙏15 yaşındaki Efe Berk Sakin
🙏15 yaşındaki Harun Sarı
🙏14 yaşındaki Ismail Karayiğit
🙏27 yaşındaki milli sporcu Abdullah Ataş
🙏31 yaşındaki Hilmi Boz
🙏41 yaşındaki Gülhan Saraç ani kalp krizi sonucu hayatlarını kaybettiler.
@erefefik
YPG/PKK severler, Rus üssünün önünde, Rusya/Türkiye ittifakını "oturma eylemi" yaparak protesto ediyor.💥
Rus askerleri ile YPG/PKK arasında çıkan çatışmalarda, YPG/PKK'lı çok sayıda terörist, Rus askerleri tarafından öldürüldü.
YPG/PKK çatışmalar sonrası Münbiç'e takviye güç gönderiyor.
"Müttefikimiz ABD"nin YPG/PKK'ya taziye yayınlaması bekleniyor!!
![]()
@erefefik
Savunma Sanayi Başkanı
@IsmailDemirSSB
:
▪️Doğu Avrupa ülkelerinde oluşan telaşla birlikte Türkiye'ye büyük bir yakınlaşma var.
▪️Güven açısından Batı'dan çok Türkiye'ye yaklaşıyorlar.
▪️Sanırım, Türkiye'nin daha güvenilir bir ülke olduğu kanaati oluştu.
@erefefik
💥Suudi Arabistan'ın Kahire Büyükelçisi Muhammed el Kâhtani, bir konuşma esnasında kalp krizi geçirerek öldü.
@erefefik
milliyet.com.tr
@milliyet
·
3d
Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, İngiltere ve ABD’den oluşan G7 ülkeleri, Avrupa Birliği ile birlikte yayınladıkları ortak bildiride, Rusya’dan Zaporijya Nükleer Santrali’nin kontrolünü Ukrayna’ya devretmesi istedi.
@erefefik
18:00 bir sağlık/hastalık belirleyicisidir. Vücudun en fazla alarm verdiği saattir.Doç. Dr. Muhammed Keskin
@kardiyobey
18:00’daki durumunuz sağlığınızı gösterir:
İnsülin direnci, açlık ataklarına
Uykusuzluk, şuur bulanıklığına
Hareketsizlik, bacaklarda şişmeye
Tansiyon, baş ağrısına
Yoğun çay/kahve, çarpıntıya neden olur.
18:00’da ne hissettiğini söyle, sende ne olduğunu söyleyeyim.
Kan basıncı ve nabız değerlerinin en yüksek olduğu zaman dilimidir.
@erefefik
Korcan Ayata PhD 🙂
@korcanayata
Ben yanlış mı hatırlıyorum? Birisi televizyonda açık açık: “Ben Çin aşısı olmam, mRNA getirtmeniz şart” diye bakanlığa serzenişte bulunmuştu. Şimdi de, mRNA için: “Bana ne bana ne, hükumet getirdi biz onun için önerdik” diyorlar.🤡
@erefefik
Yer İmleri