Sayfa 59/639 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 465 - 472 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by emrtgr48 Yazıyı Oku
    Kizsamda sinirlensemde hep bu umutla aylardir bekliyorum is tamamen patronlara kaliyor gercekten kul hakkini dusunuyorlarsa Allah korkusu varsa bu kadar vebal almazlar durumu duzeltirler en azindan cabaladiklarini goruruz oyle bir gayretleri yoksa hepimize gecmis olsun bu yuzden bekleyip gorecegiz . Dava acmak icin daha erken dusunuyorum biraz daha bekleyip gorelim

Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
    Malesef ben de sizin gibiyim... Şimdi ucu açık olsa da genel kurul kararlarını bekleyeceğiz... öncesinde sonrasında hareket olur en azından aylarca sabit fiyatta beklememeli bile iyi

2. Uzlaşma nasıl ?

3. Var bir şeyler

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by akpaz554 Yazıyı Oku
    Var bir şeyler

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app
    Bence de var birşeyler normalde açıklanan dipnotlar olumsuz algilansa genel kurul toplantısı için bir beklenti var ki hisseye haftayı artida 37 de kapattı. Haftaya sürpriz bile olabilir yeter ki ky elindekileri mecbur kalmadıkça satmasin. Spek aylardır toplayabildigini toplamıştır. Patronun hisse alımı teyit edildiğine göre o da elbet bir yerden almaya başlayacak...İnşallah toplantı için çok beklenmez de somut adımlar görürüz...

5.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Bence de var birşeyler normalde açıklanan dipnotlar olumsuz algilansa genel kurul toplantısı için bir beklenti var ki hisseye haftayı artida 37 de kapattı. Haftaya sürpriz bile olabilir yeter ki ky elindekileri mecbur kalmadıkça satmasin. Spek aylardır toplayabildigini toplamıştır. Patronun hisse alımı teyit edildiğine göre o da elbet bir yerden almaya başlayacak...İnşallah toplantı için çok beklenmez de somut adımlar görürüz...
    Şeytanın avukatlığını birde ben yapayım dedim... Şimdi ben patron olsam hisse alacağımi aciklasam yada biraz alıp 2 gün sonra kap a bildirsem ister istemez hisseye birileri gelir ve fiyat yükselir... Vs.vs... Bu fiyatlardan başka bir ele hissettirmeden alırım günü gelince hisse yükselir taahhüt günü geldiğinde fiyat ne olursa mühim değil o el satar firma olarak alırım... Bu günkü fiyatlardan da taahhüt etmiş olduğum miktarı almış olurum... Sonrada uygun zaman ve koşulda satmam gerekirse satarım...... Cokmu abarttim sizce ?

6. Hayal kurmaya devam...Adamlar şimdi de genel kurul diye oyaliyorlar.. olumlu olsaydı spek ve patron salak mi ki beklesin..alim yapar fiyat yukselirdi..hayaller ve gerçekler. ..ama bize giren kazık yüzünden biz bir türlü gerçekleri göremiyoruz. .

7. hayaller paris gerçekler çin

8. Ne çektik be

Sayfa 59/639 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •