Uzlaşma nasıl ?
Var bir şeyler
Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app
Bence de var birşeyler normalde açıklanan dipnotlar olumsuz algilansa genel kurul toplantısı için bir beklenti var ki hisseye haftayı artida 37 de kapattı. Haftaya sürpriz bile olabilir yeter ki ky elindekileri mecbur kalmadıkça satmasin. Spek aylardır toplayabildigini toplamıştır. Patronun hisse alımı teyit edildiğine göre o da elbet bir yerden almaya başlayacak...İnşallah toplantı için çok beklenmez de somut adımlar görürüz...
Şeytanın avukatlığını birde ben yapayım dedim... Şimdi ben patron olsam hisse alacağımi aciklasam yada biraz alıp 2 gün sonra kap a bildirsem ister istemez hisseye birileri gelir ve fiyat yükselir... Vs.vs... Bu fiyatlardan başka bir ele hissettirmeden alırım günü gelince hisse yükselir taahhüt günü geldiğinde fiyat ne olursa mühim değil o el satar firma olarak alırım... Bu günkü fiyatlardan da taahhüt etmiş olduğum miktarı almış olurum... Sonrada uygun zaman ve koşulda satmam gerekirse satarım...... Cokmu abarttim sizce ?
Hayal kurmaya devam...Adamlar şimdi de genel kurul diye oyaliyorlar.. olumlu olsaydı spek ve patron salak mi ki beklesin..alim yapar fiyat yukselirdi..hayaller ve gerçekler. ..ama bize giren kazık yüzünden biz bir türlü gerçekleri göremiyoruz. .
hayaller paris gerçekler çin
Ne çektik be
Yer İmleri