Sayfa 59/733 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 5857 madde; 465 - 472 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Bazen yazıyorum hafta sonu maçlarına göre işlem yapmayın,hedef fiyatlarınıza göre alın satın diye...bir sürü eleştiri alıyorum.Koyu bir BEŞİKTAŞK taraftarı olarak hiç üzülmedim zarar da etmedim çok şükür.Sadece nereden alacağınızı ve satacağınızı iyi belirleyebilirseniz sıkıntı olmaz bence

2. Yanlış anlaşılmasın elimde bjkas var ve rahatım...

3. Herkes BJK ve Fenerin atak yapmasını beklerken Gsayı sürdüler..

Spor speği işini biliyor.

4. kebapçı selahattin Gsrayda açığa satışa başladı seans sonu - kapatırsa şaşırmamak lazım

5.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Gsray %6
    Mağlubiyet ve bedelli öncesi yeni kestane arıyorlar.
    Beşiktaş'ta neler var 2 yıl önceki fiyatlarda. Pozisyon böyle bir şey. Sinirlerini hedef alırlar. Sinirlenmeden kumbaraya az az atan çok kazanır
    2. bedelli ne zaman olacak?

6.  Alıntı Originally Posted by Sunnyfunny Yazıyı Oku
    2. bedelli ne zaman olacak?
    Başvuru yapmışlar SPK karar verecek

7. Günaydın bol kazançlar diyemiyorum akşam bazıları ahkam kesiyolardı noldu sonuç haklı olmak istemem ama kimseye de bilerek zarar vermem şu 3 günlük dünyada çıkacak diye insanlara da hisseyi satmaya çalışmayın vicdanlı olun ben bildiklerimi yazıyorum borsa düşüş trendinde tabii bjk taşta onun için millete sebep olmayın hadi iyi haftalar.

8. GS yi tebrik ediyorum... çıkmak isteyen yatırımcısına çok güzel çıkış fırsatı verdi... ayrıca F.Terim gelse ne olacak GS Sampiyon mu olacak onuda anlamadım ..

Sayfa 59/733 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •