Ben 24 de PAS geçileceği olasılığını daha fazla görüyorum.Dolar 4.5- 4.9 bandında hareket ettikçe faiz artışına gerek yok yaklaşımı hakim olacak...
Ben 24 de PAS geçileceği olasılığını daha fazla görüyorum.Dolar 4.5- 4.9 bandında hareket ettikçe faiz artışına gerek yok yaklaşımı hakim olacak...
dekont istiyorsa sorun yok
ing den eft yapacaktım
ama vazgeçtim,
e-turuncu ya aktardım 15.5 den
varsın düşük kalsın
bugünlerde piyasalar trade fırsatı verebilir.
hesap ettim 19 ile 15.50 faizde günlük 15-16 tl fark ediyor.
belli mi olur haftaya 21 vermeye başlarlar birde
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Çok rahatsınız, aslında sizin gibi olmak isterdim. Ama ben ilkelere çok önem veririm. Dekont cebimde olduğu halde göstermedim. Olay dekontla bitmez. Bugün küçük bir olay gibi gelen kuralı deldirirsen yarın başka şeyleri de zorlarlar. Yurtdışından bile getir hesap sorulmayacak denilen bir ortamda yurt içinde kendi hesabıma, bizzat kendim para yatırırken kara paracı muamelesi görmeyi ben hazmedemem. Mesele çok derin, verilen mesaj alana çok büyük.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Hiç bir bankanın bana yasal olmayan dayatmalarda bulunmasına tahammül edemem. Sonuçta kredi almıyorum. Ben ona kredi veriyorum. En kötü ihtimal, paramla müstemleke muamelesi görmektense alırım doları veya altını yine onlara bu zevki yaşatmam.
Yer İmleri