Sayfa 59/1252 İlkİlk ... 9495758596061691091595591059 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Ben 24 de PAS geçileceği olasılığını daha fazla görüyorum.Dolar 4.5- 4.9 bandında hareket ettikçe faiz artışına gerek yok yaklaşımı hakim olacak...

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben 24 de PAS geçileceği olasılığını daha fazla görüyorum.Dolar 4.5- 4.9 bandında hareket ettikçe faiz artışına gerek yok yaklaşımı hakim olacak...
    moodys fitch imf enflasyon kredibilite salla gitsin

3.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    TEB fransız bankası kuruluşu sanırım. Bu güne kadar bu ülkede sadece bu banka elden para yatırırken nereden buldun sorgusu yapıyor. Başka bankadan getiriyorsan dekontu göster, yok dersen, beyanname imzala diyorlar. Haydi oradan diyerek kapısına '' bu banka benim için kara listede '' yazarak giderim.
    dekont istiyorsa sorun yok

ing den eft yapacaktım

ama vazgeçtim,

e-turuncu ya aktardım 15.5 den

varsın düşük kalsın

bugünlerde piyasalar trade fırsatı verebilir.

hesap ettim 19 ile 15.50 faizde günlük 15-16 tl fark ediyor.

belli mi olur haftaya 21 vermeye başlarlar birde
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku

ing den eft yapacaktım

ama vazgeçtim,

varsın düşük kalsın

belli mi olur hafta 21 vermeye başlarlar birde
    Çok rahatsınız, aslında sizin gibi olmak isterdim. Ama ben ilkelere çok önem veririm. Dekont cebimde olduğu halde göstermedim. Olay dekontla bitmez. Bugün küçük bir olay gibi gelen kuralı deldirirsen yarın başka şeyleri de zorlarlar. Yurtdışından bile getir hesap sorulmayacak denilen bir ortamda yurt içinde kendi hesabıma, bizzat kendim para yatırırken kara paracı muamelesi görmeyi ben hazmedemem. Mesele çok derin, verilen mesaj alana çok büyük.

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Türkiye de 10 gün sonrasını tahmin etmek zor. Ayın 19 unda dolara bakıp 24 ündeki faiz artışına yönelik yorum yapılabilir. Yabancı FX çiler, MB yi zaten yeterince terletir:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. Hiç bir bankanın bana yasal olmayan dayatmalarda bulunmasına tahammül edemem. Sonuçta kredi almıyorum. Ben ona kredi veriyorum. En kötü ihtimal, paramla müstemleke muamelesi görmektense alırım doları veya altını yine onlara bu zevki yaşatmam.

7.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku

ing den eft yapacaktım

ama vazgeçtim,

varsın düşük kalsın

belli mi olur haftaya 21 vermeye başlarlar birde
    24 ün de MB faiz artırırsa, banka faizlerine yansıması 7-10 günü bulabilir...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Çok rahatsınız, aslında sizin gibi olmak isterdim. Ama ben ilkelere çok önem veririm. Dekont cebimde olduğu halde göstermedim. Olay dekontla bitmez. Bugün küçük bir olay gibi gelen kuralı deldirirsen yarın başka şeyleri de zorlarlar. Yurtdışından bile getir hesap sorulmayacak denilen bir ortamda yurt içinde kendi hesabıma, bizzat kendim para yatırırken kara paracı muamelesi görmeyi ben hazmedemem. Mesele çok derin, verilen mesaj alana çok büyük.
    aynen katılıyorum.
    burda yazmam doğru olmaz. anne avrat ilişkisi diyim onlara
    ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....

Sayfa 59/1252 İlkİlk ... 9495758596061691091595591059 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •