Sayfa 59/320 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 2559 madde; 465 - 472 arası.

Konu: RYSAS - Reysaş Holding

1. Anlasilan gyo u operasyona dahil etmediler.. reysas tan sattigimi 84 e gyo yazdim.. nerdeyse saat 3 gibi ama vermediler..

2.  Alıntı Originally Posted by BARAN AĞA Yazıyı Oku
    Bugunki 113-114 hareketleri beni dusundurdu.. o nedenle riskimi azalttim elimdeki 3 te 1 ini sattim 113 ten..
    evet kesin..

3. Dün ve bugünkü işlem hacimleriyle, 19 Nisan'dan bu yana toplanan on milyonlarca lot hisseyi satıp çıkmış olamazlar, sanmıyorum. Sonuçta dur durak demeden 3 haftadır çıkan bir kağıttan bahsediyoruz, nefeslenmesi beklenir zaten. Bir de, "dün" ve bugün satış yaparak ayrıldı demişsiniz. Dün satış yaptıkları halde 6 kademe yukarıdan kapattığını mı söylüyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by salimyuna Yazıyı Oku
    Ve malum çete hisseden dün ve bugün satış yaparak ayrıldı.Takipçilerine 1,20 satış hedefi verdi, nasıl olsa reis 1,20 satar düşüncesiyle hareket eden koyun sürüsüne malı 1,11 - 1,14 aralığında verdi ve karı cebine indirdi..

4.  Alıntı Originally Posted by yuceli Yazıyı Oku
    Dün ve bugünkü işlem hacimleriyle, 19 Nisan'dan bu yana toplanan on milyonlarca lot hisseyi satıp çıkmış olamazlar, sanmıyorum. Sonuçta dur durak demeden 3 haftadır çıkan bir kağıttan bahsediyoruz, nefeslenmesi beklenir zaten. Bir de, "dün" ve bugün satış yaparak ayrıldı demişsiniz. Dün satış yaptıkları halde 6 kademe yukarıdan kapattığını mı söylüyorsunuz?
    Tabiki hepsi değil.Bunlar hisseye girip alımlarla devamını sağlıyorlar.Bu ivmeye bazı bankaların portföy yöneticileri, emekli fonları, ve bazı güçlü işadamlarıda saldırıyor.(tanıdıklarım var)
    Çete dediğim ekip takip ediliyor.. orada bir hedef veriyor.. hisse o hedefe yaklaştığında kendileri çıkıyor.Fiili realite bu.
    Bu durum şimdilik kötü değil, belki bu domino etkisi ile hisse gerçek değerine gidecek.

5.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Durmuş Ağa'ya selam, yola devam.
    bu günkü takası atarmısın

6. 1 15 güçlü direnci var burayı kırmasıyla anca yoluna devam edebilir .bu elinde agaların fakat istediklerini alamamışa benziyor yüzde 30 yükselen bir hissede en azından yüzde 10 luk bir toplanma sinyali olur şimdilik bu yok yani karışık bir durum var buralarda güç toplaması lazım yani yılşdırma silkeleme yapmaları lazım endexde onlara gülerse hedeflerine ulaşırlar .

7. operasyon filan yok adam 0.69dan beri söylüyor 0.84 de tekrar 1.20 hedef verdi o zaman burda yine malum şahıs millete satacaklar filan dediler kagıt 1.15 gördu ov vade zaten 2 olabilir diyor adam

8. Hangi adam bu bahsettiğiniz.

HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 59/320 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •