AlanYatırım pergamonu temettü verimi en yüksek ikinci şirket ilan etti,şirketimiz listede işyatırımIn ardından100/20 temettü verimi ile ikinci sırada yer aldı
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
AlanYatırım pergamonu temettü verimi en yüksek ikinci şirket ilan etti,şirketimiz listede işyatırımIn ardından100/20 temettü verimi ile ikinci sırada yer aldı
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
İyi halt etmiş ortada fol yok folluk yok yumurta tavuk yok yumurtayı haber yapmayın arkadaşlar .
sessiz sedasız alın veriler belli batmayacak bir şirket . Şöyle düşünün :
Ülkenin neye ihtiyacı var İHRACAT a o halde konu biziz
Temettü hangi firma veriyor Herhalde o da bizde
Ayrıca çıkan kurlar ihracatı kolaylaştırıyor ve Türk mallarını Rekabetçi yapıyor .
BU firma daha çok iş yapar
Kaptım gene az az ​
[/QUOTE]
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Karar verme zamanın geldi pergamon.......
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Tacirlerin bugünkü satıştan sonra 26,27 bin malı kaldı elinde. Biran önce hepsini verip defolup gider umarım. Ulan totoş taşıyamıyacagın malın altına ne diye giriyon .
Burada bulunan yatırım ci şanssızlıgi hissenin çok dağınık olması bir babayiğit olsa elinde 2 milyon lot olan bak böyle dans edebilir mi ibineler
Malı ky ya yıkıp gitmiş emenuke çocukları.. Bi önceki temettü sürecinde hayvan gibi indirdiler . İşi bilen paralı ky kişiler 20,30,40, bin bu süreçte toplayabildigi kadar topladı. E haliyle satmıyorlar haklı olarak . Şuanda ise tahtayı yapmaya çalışan birileri var ama,satış kademelerine yüksek montanlı mal gelmiyor. Adam 6 tl den almış 1 tl temettü beklentisi var. Yani kısaca spek arkadaşlara şöyle diyelim. Bu fiyatlardan ancak beşin birini alırsınız. Temettü ayı yaklaşıyor, zaman azalıyor, çember daralıyor.
Selâm olsun pergamon yatırımcısına.
Valla o 6dan toplayanlardan biride benim .l lot bile satmadım . tahta yapıcı yukarı cekmezse kimse satmaz.daha öncede demiştim burada gördüğüm al satci yok gibi.yukselen borsada gördüğüm alacak kağıtta kalmadı zaten halkbank hariç oda sıkıntı li zaten
TOP-LA-YA-MI-YO-LAR !!! işte buyüzden yukarıya süremiyorlar. Adamlar kafama mal yiyecem diye korkuyorlar ki haklılarda.
Kısaca malın %70 ini toplamadan hiç bi piyasa yapıcı o hisseyi yukarı süremez. Zaten malın çoğu ky da. Tahtacı mıçsın mokuyla oynasın. Kimse kabaca 1 tl temettü verecek hisseyi bu fiyatlardan satmaz. Hemde temettüye 3 ay gibi bi süre kalmışken.
Elini biraz cebine at cebine!!
Yer İmleri