Sayfa 59/1002 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Türk lirasına yoğun ilgi: 38 yılın en büyük yükselişi
    https://www.sabah.com.tr/ekonomi/tur...selisi-5796479

Siz hala eleştirin, ne yapsak yaranamıyoruz.
    38 yılın en büyük yükselişi..
    Dolar pert oldu.

2.  Alıntı Originally Posted by flowski Yazıyı Oku
    çok yanlış bir yorum. fonlar hakkında biraz daha araştırma yapmanız gerekli. fiyatlamalar nasıl oluyor özellikle yabancı fonlarda.
    dow jones hisseleri
    düşmedi bazıları yukarda bir günde -%25 kesmenin anlamı yok.Elektrikli araçlar fonu yazdığım olayı yaşadım.O zamanlar tesla ağırlıklı idi.Şimdi değil,ağırlığı düşürüldü.Senelerdir bu fon elimde maliyetim 1.55 merak etmeyin takip ediyorum.%-25 bir günde düşürülmesi garip geldi.Çok fazla abarttılar

Doviz in sak diye boyle dusecegini kim bilebilir di sizce

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    En çok şaşırdığım da OPB oldu, en güvendiğim fondu, nasıl bu kadar düşer anlam veremedim rezillik resmen, fon işinden de soğudum, güvenim kalmadı artık, çıkarken bir düşerken üç düşüyorlar, dolandırılıyoruz resmen.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4. Bizimde pazartesi ogleden once s tmamiz lazimdi.uyanamadik
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bunu haber alan borsa cuma günü taaa saat 16.00'dan sonra satışa başladı.
    Cuma bist niye çöktü durup dururken.
    Halbuki cuma dolarda artıyordu ve o güne kadar dolar arttıkça bistte artıyordu.
    Ne olduysa oldu ve saat 16'da iş tersine döndü, bist çöktü.
    Biz hafta sonu haber bekledik, haberler hep ters yönde dolar artacakmış gibi oldu, ama beklenen haber pazartesi gecesiymiş
    Pazartesi gecesinin gelişi bazı kulağı deliklece cuma'dan öğrenilmiş.
    Tüm hafta sonuda tam tersi olacakmış gibi davranılmış.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    IPB , GZN , YZK daha niceleri hicbiri kacamamis. Ongorulemez bir durumdu. Kendimizi perisan etmeye uzulmeye gerek yok. Pazartesi aksamina kadar mantikli olani yapiyorduk. Her finansal okuryazarin yaptigi gibi. Gerci finansal okuryazar olmayan mehmet amca ayse teyze de altina yatirim yapiyordu. Onlarada yazik oldu.

Neyse fiyatlar yeterki dussun insanlarin alim gucu artsin , yasam sartlari yukselsin.

Yeni mevduat hesabinda dolari %30 dusurecek kadar ne var ben anlayamadim. Ulkede gercek enflasyon %50 , ilk ceyrekte %35 enflasyon beklentisi var ekonomistlerin.

Insanlar sanki yanlis anladi bu olayi %14 faiz alacagiz bir de dolar % 20 yukselirse onu alacagiz toplam %34 faiz diye anlamis olabilirler mi acaba diyorum ? Dun aksam aciklanan teblige gore sadece %20 alirlar.

Yatirim tavsiyesi degildir.
    GZNnin bu kadar yüksek usd long pozu oldugunu tahmin edemeyip dün ekleme yapmıştım, direkt %30 zararla giriş yapmış oldum. Önceki dönemde usd işlemi yapmıyorlardı, bu konu hakkında bilginiz var mı

6.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Bu iste bi terslik var kiralar borclanma fonlari hepsi degisler kadar zarar etmis
    Tpf zpg.gpf bunlar bile -3500 zarar
    tpf benim de dikkatimi çekti bir miktar vardı o bile gereksiz düşmüş, satış verdim tamamına, anlaşılan fon, borsa, döviz ne varsa insanları bunlardan uzak tutup mevduat ve betona yönlendirmek için hükümet ve bankalar anlaşmış.

7. arkadaşlar re-pie'nin telefonuna ulaşabilen varmı? ben aradım yanıt vermiyor. neden düştü diye mail attım bakalım yanıt gelince burdan yazarım.

8.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    arkadaşlar re-pie'nin telefonuna ulaşabilen varmı? ben aradım yanıt vermiyor. neden düştü diye mail attım bakalım yanıt gelince burdan yazarım.
    Ilgın için teşekkür ederim.tel. no yok ama ben de bilgi sahibi olmak istiyorum

Sayfa 59/1002 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •