Sayfa 59/1200 İlkİlk ... 9495758596061691091595591059 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Red face

Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    bazı arkadaşların serzenişlerini görüyoruz, yanlış hisse seçiminden veya yanlış zamanlamadan dolayı "ralli bize uğramadı" demekteler.
    olabilir, her bindiğimiz tren vaktinde kalkmayabilir.
    ancak, incelediğim kadarıyla, rallinin uğramadığı, ancak sacro ve aksakal üstatların da belirttiği "yatırım yapılabilir", temeli ve hikayesi olan hisseler var.
    yeter ki tek hisseye değil, mümkünse farklı sektörlerde birkaç hisse ile devam edin.
    kimse enseyi karartmasın bence.
    piyasalarda fırsatlar bitmez, krizler bile fırsat olduktan sonra...
    sabır sabır

2. endeks yükseliyor diye hisseleriniz yükselmek zorunda deyildir
    hatta ters yöndede ilerliyebilir bunun ilacıda sabırdır yüklü
    girişler her hissede tehlikelidir borsada büyük lokma yedirmezler

Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    en guzelini yapmissiniz bu mesajinizi bence ara ara tekrar tekrar yayinlayin ....

DOAS konusunda da tespitlerinize katilmamak elde degil tamda bu yontemin uygulanabilecegi seviyelerde....

sizi cok uzun zamandir takipe ederim olayin ozunu bu kadar iyi cozen nadir insanlardansiniz....

forumdaki ogutlerinize uymaniz halinde bes yil sonra hatri sayilir bir birikim sahibi olmaniz bence cok kolay....
    tabii insanin verdigi ogude kendi uymasi o kadar konusu ayri mesele ama sirf kendinizi dsipline etmek icin bu topigi acmaniz bile zeka piriltisi bir otokontrol yontemi ...
    Aynen

Cok tesekkur ederim iltifatlariniz icin.

Bende ayni seyi umuyorum.

Umarim herkes hedefledigi noktalara ulasir. Para kazanmak cok basit, ayni zamandada cok zor.

Tekrar tesekkurler, saygilar.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    aslında doasın grafiği çok komplike bir hale gelmiş bayadır bakmıyordum.

Şöyle diyim kısada yüzde 10-15 yapabilir. Belki oradan tekrar düşer çıkar falan ama.

Uzun vadede çok güzel bir trend dibine gelmiş.

Belki siz zararı çıkarıp kaçmak istiyorsunuz. Bende artık uzun vadeli güzel bir alım olgunluğu görüyorum.

Yani güzel bir çanak yapıyor grafik.
    Çok teşekkür ediyorum sayın sacrosanct.grafiklerden anlamadığım için uzun vadeli,paramı vadeliye yatırmış gibi düşünerek almıştım.2-3yıl kadar tutarım diye düşünüyorum tabi bu süre zarfında grafik olayınıda ufak ufak çözmeye çabalarım diye planladım.maliyetime yakın fiyatlarda şuan.sabırla bekliyorum.saygılar..

5. Vakfn 1.69 dan 3.33 e neredeyse çarpı 2 yapmış. Evet sacro dediğin gibi bazen çok basit olabiliyor :oley: eğer portföyünde doğru kağıt varsa ;).yatırım tavsiyesi değildir selamlar

6. Fakat kağıda kimin girip çıktığı önemli Altınboğa kardes kim taşımış kağıdı baktın mı metro yatırım grubu.yani galip Öztürk kendi kağıtların da da operasyon yaptı galip beyin girdiği kağıtlar genelde böle sert çıkışlar yapıyor ne hikmetse bizdeki yapmadı ama nasip

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Otokar'da SSM Altay tanki seri üretimi 2020'de ve ilk parti 15 tane planlanıyor haberi var. Hissede sert düşüş görülüyor. Uzun vade desteğine çekilebilir. Zaten klasik yükseliş sonrası 150 liradan aşağı düşmeye başlamıştı...
    Birkaç gün önce bugüne kadar anlaşmda haberi çıkmaması üzerine oluşan düşüncem, "ihaleyi Otokar'a vermezlerse çok kotu olur, sonrasında tam yatirimlik hisse haline gelir " demistim ama şahsen teknik bir bakmak lazım.
    Geçen ay gelen yüklü ihracat sözleşmesi sonrası 150 liradan gevşemesi nedeniyle vermiştim. Belki de birileri bu gelişmeyi önceden bilip haberi satış fırsatı olarak kullandı...
    Neyse biraz otursun fiyatlar şimdi çok oynak... Otokar için en büyük beklenti buydu.
    Elinde olanlar için sıkıntılı bir süreç...

50 Günlük ortalama 135,7'de,
    200 Günlük ortalama ise 118 liradan geciyor... Bakalım ne yapacak...
    Son düzenleme : egelim; 08-03-2017 saat: 11:21.
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

8. Yıllardır hep yazarım hala yazıyorum SODA-PETKM elele yeni zirvelere.....İki hissede beklentiler bitmiyor taze ve sıcak uzuuunnn vade tabi ki burda olursak 2-3 sene sonra ne olucak hayırlısıyla bakalım.....
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

Sayfa 59/1200 İlkİlk ... 9495758596061691091595591059 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •