Sayfa 59/1003 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Önlemler hep elinde döviz olana karşı.
    Sorun ülkede olan dövizde değil olmayan yurtdışından gelmesi gereken yeni dövizlerde.
    aynen... ÜLKE bir havuzsa alttan dışarı akıtan musluk cari açık ve yapılan net dış ödemeler...

senin dışardan havuza su bulman lazım, adamlar havuzda kalan 2 kova suyu soldan sağa taşıma derdindeler... hiçbir faydası yok...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    O herif zaten yanıltıyor milleti, bana gelene kadar böyle kerizler de var diye millet alıyor.
    Abi şimdi şöyle düşün .
    Bir ev aldın 200 gayme
    Biri çıktı geldi 160 bin gaymeye bana evini sat .
    Enflasyon tavan tabi bu durumda satarmısın?

Bu işte bu kadar basit . Şimdi halkb bilmem kaç gayme ulan düşse ne olur düşmese ne olur

Ha 2/3 katlamış hisseler için birşey diyemem TL olarak

Ama 100 dene hisse varsa 60 ı kelepir hem TL olarak hem döviz olarak

Benim hesap kitabıma göre buranın en ölüsü -10 dur alta bu kadar kayıp olabilir ama üstte kayıptan fazla kazanç var

3. ABD' ADR piyasası normal kapanmış, çok hacim yok Turkcell KAP haberi çok etki etmemiş.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. En basit hesap ile gidersek
    Ocakta maaşı x gayme olanın
    Temmuzda artı40x olacaksa

En kötü 40 fiyatlanmalı elde ne varsa

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ABD' ADR piyasası normal kapanmış, çok hacim yok Turkcell KAP haberi çok etki etmemiş.

Sn Ariston bu fiyatlar dolar mi tl mi nasil bir piyasa bu cok az hacim gorunuyor

6. Borsada pahalı olanlar pahalı, ucuz olanlar ucuz, yön değiştirme vaktini yakalamak gerekiyor.

Bir analist videoda ben 200 günlük altında hiç bir zaman hisse tutmam diyordu. Prensip olarak yukarı gidenleri elinde tutuyor ortalamaların altına inince de, bu aslında çok iyi, ileride temettü verecek, yatırım tamamlanıyor, yurt dışından haber bekliyor vs onlara dikkat etmiyor muhtemelen.

Gerçeği söylemek gerekir ise Kartal'da arazi, şurada liman, falanca iştirak değerlemesi vs bunlar hep göz boyamaca. Gerçek trader bilançoya bile bakmıyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Başaklı bankada kur makası bir lira

8. Bugün yoğundum ama bir yolum düştüğünde kırmızılı bankada atm lerde Büyük çantalar ile tl yatıranlar vardı . Başka banka ve ayaklı borsaya hiç uğramadım .

O garip geldi merkez bankası kağıdı vardı o sebeple döviz bürosu tl si idi
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Çarşıda var mıydı bir haber, bir söylenti?

Sayfa 59/1003 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •