Sayfa 590/1003 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Dolarda_borsada bugunku zirvelerini yaptılar. Busene bir daha bu seviyeleri görmeyecek desem küfür eden bile olucaktır. Bugun gördüğümle puzzele çözdüğüme inanıyorum. Ytd kesinlikle değildir. Bekleyelim ve görelim. Bugun 11 kasım yeni bir donemin başlangıcı
    sayın baba_baskan
    yarın dolareste 10 üstünü, Xu100 de de 165.000 üstünü göstermelerini bekliyorum...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

2. İsveç çeliği abey aeb-l hadi hayırlı taşlar.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ağalar. ben bıçak işlerini çok seeverim. Taşla bıçak bilerim. Kılı ikiye yarar, sonra onla pis işler yapmam tabi domates salata neyim doğrarım, hanıma arada yardım olsun diye yani.

Neyse bugün nerden estiyse oturdum, bıçakları çıkarttım, kalite de bıçaklarım var he isveç çeliği filan. oturdum bunları bi biledim ki, kılı ikiye yarıyor sonra onu tekrar ikiye yarıyor.

Neden anlattım bilmiyorum bıçakları biledik yani hayırlısı diyelim...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hedge şortu ile sade şort piyasa dinamiği arasında dağlar kadar fark var .

Biri karı kitlemek için yapar diğeri kar etmek içn yapar

4. Baba xles e kaldırdım biraz çünkü uygun kagitlar var. Biraz da hedge.

Döneceği yeri tutturursan hem karı kitler hem dönüşte daha fazla mal alırsın.

Buraya kadar, geri 90 bine basmak için getirdi ise bilemem tabi...

Bu grafige çıplak cort yapan ya vezir ya rezil olur, ben o kadar iyi trader değilim baba benden paso.

.
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hedge şortu ile sade şort piyasa dinamiği arasında dağlar kadar fark var .

Biri karı kitlemek için yapar diğeri kar etmek içn yapar
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    sayın baba_baskan
    yarın dolareste 10 üstünü, Xu100 de de 165.000 üstünü göstermelerini bekliyorum...bol şanslar...
    O zaman çok beklemiycez

Bir gün gecikmeyle olsa da cevap için teşekkür ederim

Sayın mert45 kusura bakmayın yazıyı görmedim, Ak Yatırım ne tarafta diye sormuşsunuz, soruyu fark etseydim bir gün gecikmeden de cevap verirdim, sizlere yardımcı olabiliyorsam sevinirim sürekli bir tarafa pozisyonum olduğundan forumu takip edemiyorum, sizin yazıyı da tesadüfen gördüm

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Bir gün gecikmeyle olsa da cevap için teşekkür ederim

Sayın mert45 kusura bakmayın yazıyı görmedim, Ak Yatırım ne tarafta diye sormuşsunuz, soruyu fark etseydim bir gün gecikmeden de cevap verirdim, sizlere yardımcı olabiliyorsam sevinirim sürekli bir tarafa pozisyonum olduğundan forumu takip edemiyorum, sizin yazıyı da tesadüfen gördüm
    Ben sadece teşekkür ettim ..bol şans
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ağalar. ben bıçak işlerini çok seeverim. Taşla bıçak bilerim. Kılı ikiye yarar, sonra onla pis işler yapmam tabi domates salata neyim doğrarım, hanıma arada yardım olsun diye yani.

Neyse bugün nerden estiyse oturdum, bıçakları çıkarttım, kalite de bıçaklarım var he isveç çeliği filan. oturdum bunları bi biledim ki, kılı ikiye yarıyor sonra onu tekrar ikiye yarıyor.

Neden anlattım bilmiyorum bıçakları biledik yani hayırlısı diyelim...
    Nesgafeci,
    Sen pıçakları sebze doğramak yada kıl'ı tüğü bölmek için bilememişsindir...
    Hele de bakayım,SATIRI da hazırladın mı?...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Sayfa 590/1003 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •