Sayin Bakan enflasyonu birkac aya tek haneye indirecegiz derken sanirim aylik enflasyondan bahsetmis. Yoksa yani digeri namumkun.
Sayin Bakan enflasyonu birkac aya tek haneye indirecegiz derken sanirim aylik enflasyondan bahsetmis. Yoksa yani digeri namumkun.
Özgür düşünceden rahatsız olup, özgürlüğü yurtdışında yaşamaya bağlamak nedir?
Bu ülkede yaşayanların dötü yemez diyorsunuz öyle mi?
Hayır tespit yapacam diye yerin dibine girmenizin yanında tespitin hatalı olduğunu anlamak için geçmiş sayfalara bakmanız yeterli. Daha temelde okuma ve okuduğunu anlama beceriniz olsa bu cümleyi kuramazdınız.
Bu ülkede yaşayan üyeler sizin gibi kahverengi dillere haddinizi her hakettiğinizde fazlasıyla veriyorlar.
Demek ki o konuda da artık hissizleşmiş durumdasınız. Daha kaba tabirle kaşarlanmış.
İp tespit edilse ne diye şikayet edeceksiniz?
‘Soru sorduk yanıt alamıyoruz’ denmiş. Anlayamadığınızı düşünerek seviyeyi ilk öğretime indirgeyip cahilliğinize yanıt bulmaya çalışıyorum.
Sayın red hot öncelikle bana yeni bir terim kazandirdiginiz için teşekkür ederim. "kahverengi dil" hoşuma gitti. ;)
Bisikletçinin Yurt dışında yazmanın özgürlüğü cümlesi ise acaba yurtdışını mi övdü yoksa ülkesini mi yerdi anlamadım. Eğer amaç ülkesindeki sistemi elestirmekse bunu en azılı muhalif bile bu kadar güzel yapamazdı.
Bak sizinkiler okursa bisikletçi seni yanlış anlayıp içeri alabilirler hemde sorgusuz sualsiz ben sizdenim bile diyemezsin. Yazılarına yurt dışında değişken sende dikkat et.
Günaydın Arkadaşlar! çok da şeetmemek lazımkitapçı sen misin? kitapçıdan kovdular mı yoksa? şimdi seni işe alan bisikletçi düşünsün
bu kaçıncı kapıdan kovulup bacadan girmek la?
Kiskanirsin.
Yeterli IQ yok, doktoru kiskanirsin.
Yeterli yurek, cesaret yok, yurt disina yerleseni kiskanirsin.
Akil yok,aydinlik dusunceyi kiskanir, yok ateist, yok dinsiz diye bok atarsin.
Kafa yok, 19 yildir soyuldugun halde, hala arka cikarsin.
Beyin yok, dunyaya gelmis sayili liderlerden atamiza laf atarsin.
Ozetle yoksun.
Ama varmis gibi yapar kiskanirsin.
Usta sairin dedigi gibi, akrep gibisin hemserim.
Hakaret icermedigi surece insanlar her turlu elestirisini yapabilmeli, yazip cizebilmeli.
Tabi simdi soyle bir durum oluyor. Sanki insanlar yeni bir yonetim gelse onlari elestirmeyecek yanlis yaptiklarinda.
A nin B nin onemi yok. Muhalefetken agzimiza geleni yaziyoruz o yuzden bile ne tartismalar yasandi burada kac kez.
Olay o parti, bu parti degil. İcra makami kim olursa olsun yanlis birseyler yapiliyorsa ben elestiririm. Buradaki cogunlugun da bu fikirde olduguna eminim.
Olayi alip parti, din devlet karsitligina getirmenin kimseye faydasi yok ve komik otesi bir durum.
İnancli biriyim. Türk Milliyetcisiyim. Yanlis varsa bunu yazmama engel degil bunlar. Elbette icra makami daha cok elestirilecek yoneten, kanun koyucu onlar.
Ama dedigim gibi hakarete varmasini da sahsen tasvip etmiyorum.
Yer İmleri