Sayfa 590/760 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Uzun Vadeli finansal Borçlar:

36.419.336 TL den 24.980.067 TL ye düşmüş.

Döviz açığı :

-44.123.511 TL den -13.606.797 TL ye düşmüş. Kalan 13 milyonu da 3 temmuzda ödedi. Yani artık kur riski yok. Suriye operasyonuna hazırız.

Şirketle konuştum, 3. çeyrekte işler daha iyi dediler.

Önümüzdeki 1 senede 4-5 TL hedefim var.
    temel olarak hakediyor dostum....yeter ki küçük çaplı spekler musallat olmasın...biliyorsunuz beni blcyt dan koparanlar onlar oldu..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Ciro da kar da çok az artmış geçen yılın aynı dönemine göre.
    Bu konuda yorumu olan var mı ?

Elbette ne olursa olsun hala çok ucuz fiyatlarda , karakteri gereği karın hakkını vermese de geri çekilme eğiliminde olsa da düştükçe ağırlığımı artıracağım bir hisse.

3. Yine bekleriz dostum, daha birşey çıkmadık.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    temel olarak hakediyor dostum....yeter ki küçük çaplı spekler musallat olmasın...biliyorsunuz beni blcyt dan koparanlar onlar oldu..
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

4. Utanmasa eksiye gicicek.

5.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Yine bekleriz dostum, daha birşey çıkmadık.
    iyi bilanço beklentisi ile zaten 1,65 lerden buralara çıktı..beklenti gerçekleşti ayağına şimdilik bir satış da yapabilirler ..biliyorsun bu tahtaya zaman zaman çapsız spekler musallat oluyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Ciro da kar da çok az artmış geçen yılın aynı dönemine göre.
    Bu konuda yorumu olan var mı ?

Elbette ne olursa olsun hala çok ucuz fiyatlarda , karakteri gereği karın hakkını vermese de geri çekilme eğiliminde olsa da düştükçe ağırlığımı artıracağım bir hisse.
    bence neticeye bakmak lazım...net kar marjı artıyor mu ??? net kar da artıyor mu ?? bunlar evet olduğuna göre sorun yoktur bence..finansal yapısı çok güçleniyor...buda ileriki yıllarda net kar marjını ta %26 lara kadar çekebilir...

Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Katma değeri yüksek ürünlere yönelme nedeniyle kg düşer ama cirosu artar. İlk çeyreğe göre artış var.

Sirketteki görevli, işlerimiz çok iyi demişti.
    Cirodaki artışın bu denli az olmasını nasıl yorumluyorsunuz ?
    2019 için bu bir sorun değil mi ?

Benim beğendiğim taraf finansal giderlerin azalmış olması ve azalmaya da devam edecek olması.

Sayfa 590/760 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •