Sayfa 591/1001 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. DünTV'de tartışma vardı, iktidarları muhalefet iyi diye değil, iktidar kötü olduğu için değiiştirirler daha kötüsü olmaz deyip halk o an duruma bakarmış. Kılıçdar ustaca manevra ile İmamoğlu'nu oyun dışı bıraktı, bu şekilde zeka belirtileri görürsem desteklemeye devam edeceğim. Benim kendi adayım İlhan Kesici, bilardo filan oynuyor, hangi topa vurunca nereye gider biliyor.

Dünyada yeni tend Diversity & Inclusion. Equality ikinci planda kaldı. Farklılıklar destekleniyor, öte yandan kapsam dışı kimse de bırakılmıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    oldu olacak askerlerinin donlarının marka modelini desenini de söyle...

ABD Savunma Bakanlığı: Bazı Rus kuvvetlerinin Ukrayna sınırına yaklaştığı ve kan stokladığı görülüyor.
    https://m.youtube.com/watch?v=ypuspGxEmM4

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

satamazsan aldığın yere getiriyor.. bedavadan 1 tur attırıp..

psikopat piyasa

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    lütfen siler misin..
    sildim :-)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    sildim :-)
    tşkler..kendimce argumanlarımı uygun zamanda açıklarım..tabiki yanılma ihtimalim var..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bunlarda böyle diyor...haber bombardımanı devam ediyor...

Rusya Savunma Bakanlığı: Tatbikatlarını tamamlayan tüm birlikler üslerine dönecek.

7. Telekom ücreterinde çok zam yapamadılar taahhütler var, devletin de orada hissesi az, alacağını zaten ÖTV ile alıyor.

Beyaz eşya %100 zamlanmış, 2 yıl önce A101'den 250 TL'ye aldığım büro tipi deepfreez de nerede ise 1000 TL olmuş. Orada bir şey yapamıyorlar, Mısır'da satılan fiyatın üstünde olamaz vs derler mi acaba, petrolde Akdeniz petrol fiyatları deniyor, geçen alt yazı geçti ilaç EUR kuru 6.96 vs o tip komik bir rakama sabitlenmiş.

https://www.haberturk.com/ilac-fiyat...-artis-3345080

İlaç fiyatlandırmasında kullanılan euro kuru güncellendi. İlaç fiyatlarına yüzde 37,43 zam geldi. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), 2022 için beşeri tıbbi ürünlerin fiyatlandırılmasında kullanılan 1 euro değerinin 4,5786 liradan 6,2925 liraya çıkarıldığını bildirdi
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Ukrayna Üniversitelerinden bağlanan kadın akademisyenlerin hepsi Türkçe biliyor . Enteresan geldi bana.
    Herhal hepsinin Türk sevgilisi falan var.

Sayfa 591/1001 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •