Sayfa 592/936 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Investing.com - Bugün gerçekleşecek FOMC toplantısı ve yarın yapılacak ECB toplantıları öncesinde gelişen ülke kurları güne düşüşle başladı, ancak günün 2. yarısında GOP’lardaki düşüş azaldı. Dolar, günün 2. yarısında ruble, rand, real, peso ve rupi karşısında düşüş yaşarken TL karşısında %1 üzerindeki değer kazancını koruyor.

Türk Lirası, hafta başında ilk çeyrek büyüme ve cari açık rakamlarının ardından döviz karşısında düşüşe geçti. Dolar karşısında önce 4,54, ardından 4,60’a gerileyen TL, bugün 4,6970 seviyesine geriledi ve %2 düşüşle en çok değer kaybeden gelişen ülke parası oldu.

Son saatlerde 4,64 yakınında fiyatlanan kurdaki volatilitenin akşam artması bekleniyor. Bugün TSİ 21.00’da faiz kararı açıklanacak ve 21.30’da da karar metni açıklanacak. Fed’in Haziran FOMC toplantısında faiz artırmasına kesin gözüyle bakılırken noktasal grafiklerle tahminlerde nasıl bir revizyona gideceği ise en büyük beklenti.

2018 için 3 faiz artışı ön gören bankanın 4 olma olasılığına dair şahin açıklamalarda bulunması gelişen ülke kurlarında gerileme yaratabilir ve kırılganlar arasında yer alan TL tarafında da değer kaybı devam edebilir.

USD/TRY kurunda bugün 4,68 ara direnci üzerindeki ataklarda alımlar hızlanabilir, eğer Fed, piyasa beklentilerini karşılamayan görece güvercin bir tutum sergiler ve {{942611|ABD Dolar Endeksi} }tarafında da düşüşler yaşanırsa USD/TRY kurunda tekrar 4,60 altına gerileme görülebilir. Ancak yarınki ECB toplantısı da GOP’lar için riskli, bu nedenle geri çekilmeler sınırlı kalabilir.
    bir halt olacağı yok.

xxnadu11 Guest
    BENIM SENARYO SU
    ILK TURDA CB ÖNDE BITIRIR. OY ONEMLİ DEGIL.
    IKINCI INCE.
    ÜÇÜNCÜ MERAL
    SONRA OLAY BURDA BAŞLIYOR
    MILLET ITTİFAKI BIZ SECIMDEN ÖNCE ANLAŞTIK BIZIM 2. TUR ADAYIMIZ MERAL AKŞENER DERLERSE.
    IKINCI TURDA IŞLER DEGISIR.
    BENCE 26 27 HAZİRANI GÖRMEK LAZIM
    POZİSYON ALMAK VEYA DEGISTIRMEK IÇIN ( yazın bir kenara)

3.  Alıntı Originally Posted by xxnadu11 Yazıyı Oku
    MILLET ITTİFAKI BIZ SECIMDEN ÖNCE ANLAŞTIK BIZIM 2. TUR ADAYIMIZ MERAL AKŞENER DERLERSE. IKINCI TURDA IŞLER DEGISIR....
    evet değişir.. chp li seçmen sandık yerine yazlığa gider.

Alıntı Originally Posted by xxnadu11 Yazıyı Oku
    BENIM SENARYO SU
    ILK TURDA CB ÖNDE BITIRIR. OY ONEMLİ DEGIL.
    IKINCI INCE.
    ÜÇÜNCÜ MERAL
    SONRA OLAY BURDA BAŞLIYOR
    MILLET ITTİFAKI BIZ SECIMDEN ÖNCE ANLAŞTIK BIZIM 2. TUR ADAYIMIZ MERAL AKŞENER DERLERSE.
    IKINCI TURDA IŞLER DEGISIR.
    BENCE 26 27 HAZİRANI GÖRMEK LAZIM
    POZİSYON ALMAK VEYA DEGISTIRMEK IÇIN ( yazın bir kenara)
    demokrasinin özüne aykırı değil mi bu dediğin neden 2. sıradakş 3. ye yerine bıraksın
    yasal olarak mümkün mü onuda bilmiyorum ama
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    demokrasinin özüne aykırı değil mi bu dediğin neden 2. sıradakş 3. ye yerine bıraksın
    bu meralcilerin avuntusu, zaten bir insan erdoğan 2. turda kimi görmek istemez diye tuturduysa kork ondan
    muharrem inceden böyle bir açıklama duydunuz mu, akşeneri incitmemek için anmıyor bile
    tipik tutucu sağ seçmen yaklaşımı

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bu meralcilerin avuntusu, zaten bir insan erdoğan 2. turda kimi görmek istemez diye tuturduysa kork ondan
    muharrem inceden böyle bir açıklama duydunuz mu, akşeneri incitmemek için anmıyor bile
    tipik tutucu sağ seçmen yaklaşımı
    En yakın arkadaşım yıllarca CHP şöyle böyle deyip akp ye ( gizli olarak) oy verdi şimdi gelip bana Akşener güzellemesi yapıyor ben İnce deyince bin dereden su getirip 1930 lara kadar inip sürüsüne kötü örnekler verip duruyor. Ulan dedim daha doğmadığın yıllardaki olayları yaşamışın gibi örnek vereceğine yaşadığın son 16 yılda ülkenin başına gelen felaketleri anlasan ne olur ! Cevap yok fısss . Koy ..ne gitsin, layık neyse onu yaşarsın sakın ola gelip bana bir daha yakınıp durma sen kendi yoluna ben kendi yoluma arkadaşlık baki kalsın hiç olmazsa dedim.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    En yakın arkadaşım yıllarca CHP şöyle böyle deyip akp ye ( gizli olarak) oy verdi şimdi gelip bana Akşener güzellemesi yapıyor ben İnce deyince bin dereden su getirip 1930 lara kadar inip sürüsüne kötü örnekler verip duruyor. Ulan dedim daha doğmadığın yıllardaki olayları yaşamışın gibi örnek vereceğine yaşadığın son 16 yılda ülkenin başına gelen felaketleri anlasan ne olur ! Cevap yok fısss . Koy ..ne gitisin, layık neyse onu yaşarsın sakın ola gelip bana bir daha yakınıp durma sen kendi yoluna ben kendi yoluma arkadaşlık baki kalsın hiç olmazsa dedim.

bu olay mantık dahilinde mi.? akşener 2.turda üçüncü olsa da ittifakça aday gösterilecek
    neden o zaman kılıçdaroğluna gidip demokrasiye geçiş sürecini tekrar gözden geçirelim diyorsun.?
    zaten seçilirsen başkan sen olacaksın, istediğin gibi süreci yönlendirirsin acelen ne..?
    lakin idda edildiği gibi akşenere verilecek bir şey yok, en fazla başkan yardımcılığı açıklanır..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ve de salaklik olur, Ince hakikaten bir ruzgar yakaladi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 592/936 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •