Sayfa 591/1027 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Halkımızda ne düğünüme ne cenazeme diye bir yok sayma atasözü vardır .Aslında yok sayma bence iyi bir tavır.Seni adam yerine koymayanı sen de adam yerine koymayacaksın.Diplomasideki karşıtlık ilkesi gibi.Yani karşıdaki devlet sana hangi seviyede davranıyorsa sen de aynı seviyede cevap vermek zorundasın.Yoksa adam yerine konmazsın ezilirsin ,hakkın gaspedilir.Becerebilsek yok sayma çok ama çok iyi tepki de sen elin 500 milyar dolarını ye,borcu tak ,sonra seçim bitsin gene borç alıp kanal isatnbul yapacağım de,sonra adamlar sana ters davranınca yok sayarım seni falan.Tek kelimeyle gülünç işler bunlar.

2. Sn.İnce , seçimden sonra aynı düzen olursa dolar 10 tl. olur demiş. Onu zaten hepimiz tahmin edebiliyoruz. Önemli olan sandıktan kendisini mızrak gibi çıkarırsak, dolar ve et kaç para olacak ?

3. arkadaşlar merhaba,

amerika süpriz bir şekilde ben tekrar parasal genişleme yapacağım diyebilir mi ?

geçmiş senelerde bunun bir sinyali verilerek mi yapılmıştı ?

trump yüksek kur istemiyor, doları bu şekilde değersizleştirip ticaretini canlandırabilir mi ?

Aman ha mizrak gibi cikmasin, ben bu tabirden șaka yollu ürktüm. Hepimiz biliyoruz ki mizrak her sekildede bize batacak. Hepsininde ayri ayri mazeretleri olacak. Mazeret 1 dis gucler yapiyor. Mazeret 2 durum yani ulkemizin durumu tahminimizdende kötüymüs ne yapalim hep beraber icecegiz aci receteleri. Saka bir yana, omrumuz krizlerle ve dolayisi ile stresli mutsuzluklarla gecti. Finlandiye , norvec gibi ulkelerin konumlarina imreniyorum. Ac gozluk yapip, isvicre demigorum bile

4.54 2 gundur duvar gibi

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

6.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    arkadaşlar merhaba,

amerika süpriz bir şekilde ben tekrar parasal genişleme yapacağım diyebilir mi ?

trump yüksek kur istemiyor, doları bu şekilde değersizleştirip ticaretini canlandırabilir mi ?
    Diyemez
    Sebepleriyle kardes topikte yazdim

7.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    arkadaşlar merhaba,

Faizleri 2-3 puan daha arttırabilirler maksimum ondan sonra piyasa pert olacak.

Benim gördüğüm 'faiz arttır sonrasında piyasa sıkışınca ver çoşkuyu printer'a bas parayı piyasaya' döneminin sonuna geliyoruz.

united-states-interest-rate.jpg

Şu grafiğe göre dolar 2008 yılında ölmüş. Şu an yapılmaya çalışılan şey ölüyü zombi misali diriltmek. Zombilerin de beyinsiz yaratıklar olduğu malum.

Trump da farkında meselenin o yüzden ipi kopmuş aygır gibi saldırıyor her yöne.

Ha sonrasında yeni normal altın mı olur bitcoin mi bilmem ama o normali bulamazsak asıl problem o zaman çıkacak.

8. Merkez Bankası Eski Başkanı Durmuş Yılmaz (Bloomberght canlı yayınında) :

Bize doğru yaklaşan ve ne olduğunu bilmediğimiz bir cisim var.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 591/1027 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •