Sayfa 592/976 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Ideasi da vermek icin güzel tezgah hazırlamışlar şahsi kanaatim. Yatırım tavsiyesi değildir. Kendi saçmalıklarımdır. Bana göre hareket etmeyin yazmışım daha ne yazayım ya. Bana göre hareketleyin.

HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.

2. Ben nasıl etkimeyeyim ben benim yazıları dikkate almayın kendi saçmalıkların yazdığım halde.

3.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Benden özür dileme benim kimsenin özrüne ihtiyacım yok yazık ediyorsun beni karaliyirsun. Kendimi savunmak icin atılan çamuru çıkarmak icin saatlerim gidiyor. Moralim bozuluyor. Günümü bitiriyorsun.

senin kendini savunacak neyin varki öngörün tutmamış

hala bıd bıd ötüyorsun özür dilemeyi tarihi yanlış hatırladığım için yaptım

yoksa yalanların için özür dilemedim

4.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Ben nasıl etkimeyeyim ben benim yazıları dikkate almayın kendi saçmalıkların yazdığım halde.

takipcilerin var senin neden durmadan saçmalıklar yazıyorsun

tutarsa bendediydimdi diyemi senin içine şeytan kaçmış çıkar onu

5. Ya ben öngördüm tuttu mu dedim yada tutacak mi dedim. Sen beni ayın 22 sinde yazmışım gibi nasıl lanse edersin. 22 si olduğunu nereden çıkardın. Tamam arttı birşey demiyorum zaten artmayacak ta yazmadım ki. Millete kitleme ihtimalini yazdım. Belki sen ben girseydik yada buradan biri girseydi dün verecekti ellerine. Adam bana göre kapan kurdu bekliyor. Yukarı suruyor şimdi bilerek. Güçlü alım gelirse verecek ellere dün olsaydı dün verebilirdi. Bugün olursa bugün haftaya olursa haftaya. Bakin yine soyluyorum Bunlar benim ön görüm. Kimse benim dediğime göre işlem yapmasın.

6. Hedef Gırısım Sermayesı , Seyıtler Kımya Hisseleri İlgili Olarak MKK'ya Basvurdu - KAP

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamaya göre; Hedef Gırısım Sermayesı Yatırım Ortaklıgı A.S.
    Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde 1 milyon 377 bin 455
    TL nominal tutarlı Seyıtler Kımya Sanayı A.S. pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi
    amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na başvurdu.

7.  Alıntı Originally Posted by gurcan74 Yazıyı Oku
    ya komutan sen beynini kiraya mı verdin...kendi yazdığın yorumu tekrar tekrar oku bi...bu yorumu yazdığında özellikle ideası baktım fiyatı 6,88 di.Bu tür cümle kurarak milleti etkilemeye hakkın var mı...?
    Ya gürcan sen nerenin ezanını okuyorsun Allah aşkına.

BENIM YAZIMA GÖRE IŞLEM YAPAN VARSA O EN BÜYÜK EMBESILDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Ya gürcan sen nerenin ezanını okuyorsun Allah aşkına.

Al işte bu da 6.88 'di diyor. Ya sabır.

Sayfa 592/976 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •