Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 592/874 ÝlkÝlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 7261 madde; 4,729 - 4,736 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Mercury.59 Yazýyý Oku
    Söylediklerim kesinlikle doðru.Pembe tablo diye nitelendirdiklerinde doðru.Bu hissenin ederi 0,70 mi?
    sn mercury59 1.22 96 da hep aynýsýný yazdýn ama realite 70 ne olacak hala neyin peþindesin ...ayrýca gerçekten sözü olmayan birisisiniz artýk benim nazarýmda çok kötü çok kötü bir durum bi insan için bukadar zor mu yaw söz verip tutamamak ..... ozaman ben size bir söz vereyim bir daha ihlas forumunda insanlarý etkilememe adýna sizide protesto amaçlý olarak bu forumda ihlaslar nominal üstüne gitmedikçe yazmýyacagým sizi sözü olmayan biri olarak hatýrlayýp gelecek kuþaktaki insanlara örnek olarak gösterecegim çok þaþýrdým gerçekten sizin gibi birini çevremde hiç görmedim. söz verip tutamamak ALLAH nazarýnda bakýn nasýl karþýlanýyor NAHL SÜRES, 92 . AYET Bir ümmetin diðerinden daha çok olmasýndan ötürü, aranýzdaki yeminleri bozarak, ipliðini iyice eðirip katladýktan sonra bozan kadýn gibi olmayýn. Allah onunla sizi dener. And olsun ki, ayrýlýða düþtüðünüz þeyleri size kýyamet günü açýklar.... ....... yola grubun diðer 2si ile devam edecegim ve orada ara sýra yazacagým sizin yazýlarýnýzdan kurtuldugum için sn mercury mutluyum .... forumun geri kalanýna emeklerinden dolayý teþekkür ederim hatta hus a bile husu arar olduk seni gördükten sonra neleri gördüm burada aspirinler gripinler asudeler HQ2 LER daha bir sürü emme sizin gibisini gerçekten görmedim ayrýca gerçekten bir kamu hukukçusu olarak burada çok fazla zaman harcayarak iþinizi aksatýp hakka girmiyormusunuz mesai saatleri içerisinde bu yasak degil mi
    sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

Alýntý Originally Posted by erah24erzincan Yazýyý Oku
    sn mercury59 1.22 96 da hep aynýsýný yazdýn ama realite 70 ne olacak hala neyin peþindesin ...ayrýca gerçekten sözü olmayan birisisiniz artýk benim nazarýmda çok kötü çok kötü bir durum bi insan için bukadar zor mu yaw söz verip tutamamak ..... ozaman ben size bir söz vereyim bir daha ihlas forumunda insanlarý etkilememe adýna sizide protesto amaçlý olarak bu forumda ihlaslar nominal üstüne gitmedikçe yazmýyacagým sizi sözü olmayan biri olarak hatýrlayýp gelecek kuþaktaki insanlara örnek olarak gösterecegim çok þaþýrdým gerçekten sizin gibi birini çevremde hiç görmedim. söz verip tutamamak ALLAH nazarýnda bakýn nasýl karþýlanýyor NAHL SÜRES, 92 . AYET Bir ümmetin diðerinden daha çok olmasýndan ötürü, aranýzdaki yeminleri bozarak, ipliðini iyice eðirip katladýktan sonra bozan kadýn gibi olmayýn. Allah onunla sizi dener. And olsun ki, ayrýlýða düþtüðünüz þeyleri size kýyamet günü açýklar.... ....... yola grubun diðer 2si ile devam edecegim ve orada ara sýra yazacagým sizin yazýlarýnýzdan kurtuldugum için sn mercury mutluyum .... forumun geri kalanýna emeklerinden dolayý teþekkür ederim hatta hus a bile husu arar olduk seni gördükten sonra neleri gördüm burada aspirinler gripinler asudeler HQ2 LER daha bir sürü emme sizin gibisini gerçekten görmedim ayrýca gerçekten bir kamu hukukçusu olarak burada çok fazla zaman harcayarak iþinizi aksatýp hakka girmiyormusunuz mesai saatleri içerisinde bu yasak degil mi
    Bravo sn erah gayet güzel ve bizim gibi kaba deðil, kibarca açýklamýþsýn olayý. Ama anlayacaðýný sanmýyorum. Ayrýca bana göre bu adam (mý kadýn mý ben de bilmiyorum-male or female, 3 times in a week ) olsa olsa holdingingin hukuk bürosunda evrak memurudur.
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

3. Erah bey genel kurula katýlmayý düþünüyor musunuz?

4. alýntý yapýlarak bana sataþýlmasýn,

sözümün eriyim.Tutacaðým.

5. sn forumdaþlar,
    burada herkesi istediði düþünceyi paylaþýr kanaatindeyim, ihlasýn düþmesi ve çýkmasýnýn kiþilerinin düþüncesini paylaþmasýyla bir korelasyonu varmýdýr? bence olmayabilir, ayrýca ihlas hissesi olsun olmasýn gene düþünceler paylaþýlýr düþüncesindeyim.
    yani 0* lot 1 lot 100k lot 1M lot 2M lot farkedermi ? etmez benim için.

Alýntý Originally Posted by Siren Yazýyý Oku
    sn forumdaþlar,
    burada herkesi istediði düþünceyi paylaþýr kanaatindeyim, ihlasýn düþmesi ve çýkmasýnýn kiþilerinin düþüncesini paylaþmasýyla bir korelasyonu varmýdýr? bence olmayabilir, ayrýca ihlas hissesi olsun olmasýn gene düþünceler paylaþýlýr düþüncesindeyim.
    yani 0* lot 1 lot 100k lot 1M lot 2M lot farkedermi ? etmez benim için.
    Sirenim bu söylediðinde haklýsýn ve bir sýkýntý yok ama bazý pazarlamacýlar baþkalarýnýn eleþtirilerine tahkim koymaya çalýþýyor. Yazacaksan fikirlerini burada yaz Niye herkese burada yazýlanlarý dikkate almayýn Holding'in tüzel kiþiliðine laf etmeyin falan filan gibi laflarý ediyor. Bizim kýzdýðýmýz nokta daha çok bu. Üstelik söylediklerinin de tam tersi çýkýyor yüzsüzün ve hala çok bilmiþ gibi konuþuyor.

SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

7. Oksijenim hangimizin söyledikleri çýkýyor ki..., amman boþver sence daha düþer mi bu meret? ,Arkadaþlar soruyo diyorum yahu siz bana ne bakýyorsunuz, þimdi alýn desem yatýrým tavsiyesi gibi olur almayýn desem gene öyle olur ondan mütevellit karýþmam benim anllýk pozisyonum lakin þöyle, size kalmýþ zerre karýþmam... neyse herþey olacaðýna varacak, öyle yada böyle... muhabbetimize zeval gelmesin... hissediyorum daha çook muhabbet imiz olacak, gönüllerimiz kýrýlmasýn gerisi olur ...

8. I geceler arkadaþlar
    vallahi þaka gibi, kabus gibi, anlaþýlýr gibi deðil.gel sen bedelli yap, millet para koysun sermayeni arttýr, sonrasýnda getir 69 krþ. Ya bu patron musfettesi olan adamýn inancý zayýf veya yok, müslüman olan adam, inanki yapmaz. Bist de 500 patronun içinde hiçmi utanmaz, insan bu kadar paragöz bu kadar ahlaksýz olabilirmi evet oluyormuþ, caresiz bekliyecez ama þunu bilinki kým ne yaparsa kendýsýne yapar .zaten yoktu itibarlarý daha da kalmadý piyasada kýme sorsan yaka silkiyor bu senet için mecburen beklýyecez rabbim yapýlanlarý görüyor inþallah misliyle yaptýklarýnýn karþýlýðýný görürler

Sayfa 592/874 ÝlkÝlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •