ayrica ihlas ev aletleri uretim tesislerin cok gizli
iha projesi ile savunma sanayisinde de variz diyor
ihlasli hava araclari ile bayraktarin yaninda yer alacagiz diyor
ayrica ihlas ev aletleri uretim tesislerin cok gizli
iha projesi ile savunma sanayisinde de variz diyor
ihlasli hava araclari ile bayraktarin yaninda yer alacagiz diyor
27 Mart 2021 - 16:33www.finansgundem.com
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul Projesi için artık imar planlarını onaylamış ve askıya çıkarmış bulunuyoruz" dedi
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çekmeköy Belediyesi'ndeki durum değerlendirme toplantısına katıldı. Bakan Kurum, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'dan ilçede devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Bakan Kurum toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
KANAL İSTANBUL PROJESİNİ İMAR PLANLARINI ONAYLADIK
Bakan Kurum, "Kanal İstanbul projesine ilişkin daha önce 1/100 bin, 1/5 bin ve 1 bin uygulama imar planlarını askıya çıkarmıştık. Vatandaşlarımızdan gelen talepler, belediyelerimizden, kamu kuruluşlarından gelen talepler doğrultusunda yapılan itirazlar doğrultusunda bu itirazları değerlendirdik. 1/100 binlik planımızı geçen hafta itibariyle askıya çıkardık. 1/5 bin ve 1 bin uygulama imar planlarını da itirazları değerlendirmek, vatandaşlarımızın sorunlarını problemlerini çözerek İstanbul'umuza değerine değer katacak. Kanal İstanbul Projesi için artık imar planlarını onaylamış ve askıya çıkarmış bulunuyoruz. Bu çerçevede inşallah adımlarımızı da hızlı bir şekilde atmak suretiyle güzel İstanbul'umuza, Kanal İstanbul projesini de kazandırıyor olacağız." dedi
Nerede den geliyorum nereye gidiyorum,daglara cikiyorum yagmurda kosuyorum, yine bulutlar seyrini unutmus , esen ruzgarin kesilmis nefesi, coskun dalgalarin cikmiyor sesi ...
Pazartesi ve sali persembe cuma gibi olmasin![]()
arkadaslar soke unu nasil aldiysak kanal istanbuluda oyle alacagiz
söke un fabrikası neysede koca devasa kanalı almak herkesin işi değil tabiiki ıslak ıslak mahzun bakar Hus911 (Hamdi bey)kardeş..
Çözemedim şu borsa alemin insalarını adamda belkide 1 adet hisse bile yok ama adeta ihlasları yerin dibine sokup sokup çıkarıyor mübarek bir kerede ağzını hayra aç evet bende eleştiriyorum neyi eleştiriyorum ihlas holding ve iştiraklerinde çarklar adaletli,hakkaniyetli dönmüyor şaibeli işler mevcut şirketlere oluk oluk paralar akıyor ancak bu gelirler buharlaşıp yok oluyor ben buna benzer olumsuzlukları işliyor eleştiriyorum yoksa bütçem kadar ihlas ve iştirak hisselerindeyim dolaysıyla bu şirketlere zerre kadarda olsa ortağım ve şuan zararlardayım eleştirmek gayet doğal hakkımdır..Ya Hus911 gibilerin (burada çok var çoookkk) amacı nedir? ytd..
Son düzenleme : wise stockbroker; 27-03-2021 saat: 22:25.
Yer İmleri