Originally Posted by
Mercury.59
Söylediklerim kesinlikle doðru.Pembe tablo diye nitelendirdiklerinde doðru.Bu hissenin ederi 0,70 mi?
sn mercury59 1.22 96 da hep aynýsýný yazdýn ama realite 70 ne olacak hala neyin peþindesin ...ayrýca gerçekten sözü olmayan birisisiniz artýk benim nazarýmda çok kötü çok kötü bir durum bi insan için bukadar zor mu yaw söz verip tutamamak ..... ozaman ben size bir söz vereyim bir daha ihlas forumunda insanlarý etkilememe adýna sizide protesto amaçlý olarak bu forumda ihlaslar nominal üstüne gitmedikçe yazmýyacagým sizi sözü olmayan biri olarak hatýrlayýp gelecek kuþaktaki insanlara örnek olarak gösterecegim çok þaþýrdým gerçekten sizin gibi birini çevremde hiç görmedim. söz verip tutamamak ALLAH nazarýnda bakýn nasýl karþýlanýyor NAHL SÜRES, 92 . AYET Bir ümmetin diðerinden daha çok olmasýndan ötürü, aranýzdaki yeminleri bozarak, ipliðini iyice eðirip katladýktan sonra bozan kadýn gibi olmayýn. Allah onunla sizi dener. And olsun ki, ayrýlýða düþtüðünüz þeyleri size kýyamet günü açýklar.... ....... yola grubun diðer 2si ile devam edecegim ve orada ara sýra yazacagým sizin yazýlarýnýzdan kurtuldugum için sn mercury mutluyum .... forumun geri kalanýna emeklerinden dolayý teþekkür ederim hatta hus a bile husu arar olduk seni gördükten sonra neleri gördüm burada aspirinler gripinler asudeler HQ2 LER daha bir sürü emme sizin gibisini gerçekten görmedim ayrýca gerçekten bir kamu hukukçusu olarak burada çok fazla zaman harcayarak iþinizi aksatýp hakka girmiyormusunuz mesai saatleri içerisinde bu yasak degil mi
sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Yer Ýmleri