Sayfa 592/1015 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Salih abinin bir yerleri çınlıyor dur şimdipinokyo reblikte iyiymiş
    Niye ki o keser sapı neymiş kulak az sağır olunca duyamadım

10082.....................Long...................hadi bakalım eşşek pala sür yukarı.......

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    10082.....................Long...................hadi bakalım eşşek pala sür yukarı.......
    reis 10082yi en son 14:22de görmüşüz. sen 14:29da yazmışsın buraya.
    ben 7 dakikada poz kapatıyorum bazen, senin buraya poz yazman 7 dakika sürüyorsa emekliye ayrılma vaktin gelmiş vobda

4. pala teorik fiyatın üzerindeydi sabahtan beri. şimdi tam teorik fiyatlarda dolaşıyor. neye göre açıp kapıyor robotlar şu makası çok merak ediyorum

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    pala teorik fiyatın üzerindeydi sabahtan beri. şimdi tam teorik fiyatlarda dolaşıyor. neye göre açıp kapıyor robotlar şu makası çok merak ediyorum
    10553,25 10 kontrat nisan vade şort deneyeyim.
    kardayken bilemem ama zarar yazmaya başlarsa kapatırım.(kapatabilirim)
    14 :38 de yaptım.

not: Merak eden olursa neticeyi yazarım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri ile 8,5 milyar dolarlık sukuk anlaşmasını askıya alarak global tahvil piyasalarında daha ucuz seçenekleri araştırmaya başladı - Bloomberg News

Bloomberg News'in haberine göre, Türkiye , Birleşik Arap Emirlikleri'nin sahip olduğu fon olan Abu Dhabi Development Holding Co (ADQ) tarafından talep edilen getirinin uygun olmadığını düşünüyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile ADQ'nin Bloomberg'in haberi hakkında yorum yapmayı reddettiği belirtildi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. BAE bankaları Rus hesaplarını kapatıyor - Vedomosti

Vedomosti'nin BAE'de çalışan işadamlarına dayandırdığı haberine göre Birleşik Arap
    Emirlikleri'ndeki bazı büyük bankalar, ikincil Batı yaptırımları riski nedeniyle Rusya
    ile yapılan işlemleri sınırlamaya ve Rus şirket ve şahısların hesaplarını kapatmaya
    başladı.

Kaynaklar Vedomosti'ye, Eylül ayında First Abu Dhabi Bank, Emirates NBD ve Abu Dhabi
    Commercial Bank gibi birinci kademe BAE bankalarının Rusya ile olan bağlarını büyük
    ölçüde tasfiye ettiklerini söyledi. Böylece bu bankaları kullanarak Rusya ile işlem
    yapmak neredeyse imkansız hale geldi. Bu durum, Rusya-Emirlikler ödemeleri için ana kanal
    olan Rus 'Ak Bars Bank'ın ABD yaptırımları altına girmesinin ardından gerçekleşti.

İkinci kademe kurumların şimdiye kadar Rus şirketlerine ve bireylerine daha sadık
    davrandıkları, ancak bu müşterilerden ek bankacılık hizmetleri satın almalarını veya
    hesaplarına fazladan para yatırmalarını talep ettikleri iddia ediliyor.

Kaynaklar ayrıca son zamanlarda ülkenin büyük bankalarında yeni bir hesap açmanın
    neredeyse imkansız hale geldiğinden şikayet etti. Rusya'da ikamet edenlerden gelen birçok
    başvuru ilk uygunluk kontrolünden sonra iade ediliyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Niye ki o keser sapı neymiş kulak az sağır olunca duyamadım
    Abi sende anlamadıysan ben Bülent ersoy oliyim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 592/1015 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •