Originally Posted by
gundwane
5.42 yi görmedi diye biliyorum grafiklerde öyle bir değer yok son 2 ay içinde.
Zaten 5.42'den aldığım yok, viop'tan alış yapıyorum spot kurları indikatör olarak kullanıyorum. Gün içinde 5.426'ları gördüğümü hatırlıyorum aynı anda da alım yaptım. Hafızam beni yanıltmış olabilir 5.42 değil 5.45 olsun değişen bir şey yok. O dönemde 12 aralık vadelilerde inanılmaz bir satış baskısı vardı. Bu nedenle aldığım 12 aralık vadelinin spot karşılığı 5.42'den de düşüktü muhtemelen. Bir ara sn. xrpu bu hususa dikkat çekmişti, viop portföyümdeki dolar pozisyonumu bu nedenle yeniden şekillendirmiştim.
Uzun sözün kısası kademeli işlem candır. Hiç bir gün piyasalara seyirci kalmazsınız, hiç bir gelişme uykularınızı kaçırmaz. az kazanırsınız ama garantili kazanırsınız.
Benim aylık düzenli bir gelirim var, varlıklarımı hiç riske atmadan bu gelire düzenli olarak bir gelir ekliyorsam bu bana yetiyor. Ama sizin 2 odalı bir eve yetecek paranız var, bunu 4 odalıya yetecek tutara getirmek istiyorsanız, kademeli işlem size göre değildir. Yani yatırımcılıkta tek doğru yöntem yoktur. İhtiyaçlara göre çok çeşitli yöntemler vardır, doğru olan kendi ihtiyacına uygun olanıdır.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer İmleri