Şu an kendimi sn. webster'in $'da ters indikator olduğu günlerdeki gibi hissediyorum, 5,86 oldu.
Originally Posted by Webster O zaman alalim ickilerimizi[emoji3] Bu saattemi. Kahve içseydik[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Bu saattemi. Kahve içseydik[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk Ustad bu ekonomik bir deyimdir😀 Bistte cosku ve icki yudumlamak Parti 😀😀😀 Aaa bunlari ogrenelim artik
Originally Posted by verytired Şu an kendimi sn. webster'in $'da ters indikator olduğu günlerdeki gibi hissediyorum, 5,86 oldu. Zarar kes yap ustad Beklentim 5.70 ler...ytd
Originally Posted by Webster Ustad bu ekonomik bir deyimdir[emoji3] Bistte cosku ve icki yudumlamak Parti [emoji3][emoji3][emoji3] Aaa bunlari ogrenelim artik Tamam o zaman. Yudumlayalım[emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk
Bist100 119595 %0,78+
Originally Posted by Webster Zarar kes yap ustad Beklentim 5.70 ler...ytd O seviyeye gelirse dolarcılar intihar eder zaten investing ağlama duvarına dönmüş. Biri yazmış. Kandırdınız beni paramı geri verin diye[emoji38] Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by Didi Viop %0,68+ Originally Posted by burak1987 Tamam o zaman. Yudumlayalım[emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk Viopta direnci didi biliyor Onu kirmasi ve saatlik kapanis yapmasi gerekiyor... 675...
Forum Rules
Yer İmleri