8 ayar altın çıkmış, fiyatı 14 ayardan %40 daha ucuzmuş. Artık millet bu 8 ayar altın takı alıyormuş. Bu haftaki para dergisinde yazıyordu...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
avrüpa' da yaşan avroyla geçinen birisi için altının onsunun avro bazında 1000 den binyediyüze gitmesi , veya amerikan vatandaşı için onsunn 2000 dolar olması , çok da tınnn yani ,alım gücü sebebi ile. Bizde maalesef durum terso. Altının onsu eskaza 2500 dölar olsa , o sırada da yılanoğlu roketlese yani gram altın uçsa , 333 milyem ( 8 ayar ) altın takı bile alım gücü sebebi ile hayalleri süsleyebilir , vitrine ekmek ban ... eee kaç ayar çalışacak kuyumcular 4 ayar altın olur mu yahu ?
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Mustafa Sönmez
@mustfsnmz
·
4 Std.
Erdoğan'a güvensizlik öyle büyüyor ki, sadece 2021'de yabancı sıcak parada %38 azalma oldu ve 89milyar $'lık sıcak para stoku 34 milyar$ azaldı,55 milyar$ a indi.
2022 boyunca erime kaçınılmaz.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Gerekse Turkiyede bir tane AVM kalmasa bu beni memnun eder, efendim çalışanları ne olacak denirse, emin olun şehir merkezlerinde daha fazla iş olanağı çıkar.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
teknolojideki , yapay zekadaki gelişme aşırı geometrik. bu kuantum bilgisayarlarla , yapay zeka ile , sonunda bizi pil olarak kullanacaklar. teknolojide muazzam bir sıçrama olacak. beklenen bu . 2026 yılında zaten dost mu düşman mı ne niyette oldukları belli olmayan misafirlerimizle ilk toplu bayramlaşmayı yapacağız. blockchain de babayın hayrına pırtlamadı bir amacı var yani.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri