Originally Posted by
defineci
değerli paylaşımlarınız için teşekkür etmiştim, daha ne yazmalıyım, önceki mesajımda vardı memnun olmuyorsunuz ne yazarsak yazalım. sizi nasıl memnun edebilirim bilmiyorum. sadece temel konuşmak istiyorsunuz benim eleştirim buna, bu kadar temele göre fiyat sizide benide dahil memnun etmeyecek düzeyde. aslında size sormak lazım bu kadar temelde 10 tl edecek kağıt 1 tl ediyorken neden bu kağıtta durmaya devam ediyorsunuz, aslında sorun benim eleştirilerim sonucu benim bu kağıtta durmam değil, sizin bu kadar temele göre yüksek fiyatlanacakken olmamasından dolayı sizin durmanız garip.
benim gerçekte durma nedenim zamanında aldım enflasyon , endeks getirisi altında kaldım bunu buradan çıkartmadan ben satmam, al satçı değilim, al satçı olduğumda daha çok kayıp oluyor. benim durma nedenim bir hata yaptık ama satıp başka bir hata daha yapabilirim. ayrıca kağıdın bedelsiz potansiyelini beğeniyorum, ilaç zam eli kulağında. birde uzun süre durmadığım tüm kağıtlar uçtu gitti artık bir kağıtta uzun kalır beklerim. beklerken kağıtla ilgili tüm düşüncelerimi paylaşırım olumlu olumsuz.
beni ve benin gibi düşünenleri eleştiriyorsun şirketi de eleştiriyorsun şirket yönetimini de eleştiriyorsun sektörüde kötülüyorsun faiyatlandırma kötü falan ve hal böyle iken hala dönüp bu şirkete yatırım yapmaya devam ediyorsun sen bunu cevapla neden
Yer İmleri