Sayfa 593/717 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 5732 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. katılıyorum size, bilginin paylaşımı önemli, değerli paylaşımlarınız için teekkür ederiz.

Israrla anlamıyorsun yada anlamamış gibi yapıyorsun diyorum ki insanların vaktini çalmanın ne anlamı var
    biri yazmış filanca ruhsat alında bir bilgimi evet bilgi buna bir şey diyen var mı yok diğeri yazmış ilaca zam gelmeyecek kesinleşti kötü bir haber buda bir bilgi mi bilgi buna bir şey diyen varmı yok bir yazmış şu kadarlık arge çalışması başarısız olmuş gidere atılmış buna birşey diyen varmı yok zaten insanlar bu bilgilere erişmek için giriyor bu platforma
    ama yok gelip burada iki kişi sohbet ediyor insanların kızdığı şey bu özelden yazın birbirinize istediğiniz kadar yazın investing mesala tam buna göre bir yer daha nasıl anlatıyım bilmiyorum
    Ben şirketin ticari faliyetlerinin iyi durumda olduğunu ve daha da iyiye gideceğini düşündüğüm için hissesine yatırım yapmışım ve yapmaya devam ediyorum ve bunu da buradan paylaşıyorum bu benim düşüncem sende benim yanlış bir yatırım yaptığımı düşünüyorsun ve öylede yazmışsın ve beni ve benin gibi düşünenleri eleştiriyorsun şirketi de eleştiriyorsun şirket yönetimini de eleştiriyorsun sektörüde kötülüyorsun faiyatlandırma kötü falan ve hal böyle iken hala dönüp bu şirkete yatırım yapmaya devam ediyorsun tuhaf bir durum değil mi sencede.[/QUOTE]

2.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    katılıyorum size, bilginin paylaşımı önemli, değerli paylaşımlarınız için teekkür ederiz.

Israrla anlamıyorsun yada anlamamış gibi yapıyorsun diyorum ki insanların vaktini çalmanın ne anlamı var
    biri yazmış filanca ruhsat alında bir bilgimi evet bilgi buna bir şey diyen var mı yok diğeri yazmış ilaca zam gelmeyecek kesinleşti kötü bir haber buda bir bilgi mi bilgi buna bir şey diyen varmı yok bir yazmış şu kadarlık arge çalışması başarısız olmuş gidere atılmış buna birşey diyen varmı yok zaten insanlar bu bilgilere erişmek için giriyor bu platforma
    ama yok gelip burada iki kişi sohbet ediyor insanların kızdığı şey bu özelden yazın birbirinize istediğiniz kadar yazın investing mesala tam buna göre bir yer daha nasıl anlatıyım bilmiyorum
    Ben şirketin ticari faliyetlerinin iyi durumda olduğunu ve daha da iyiye gideceğini düşündüğüm için hissesine yatırım yapmışım ve yapmaya devam ediyorum ve bunu da buradan paylaşıyorum bu benim düşüncem sende benim yanlış bir yatırım yaptığımı düşünüyorsun ve öylede yazmışsın ve beni ve benin gibi düşünenleri eleştiriyorsun şirketi de eleştiriyorsun şirket yönetimini de eleştiriyorsun sektörüde kötülüyorsun faiyatlandırma kötü falan ve hal böyle iken hala dönüp bu şirkete yatırım yapmaya devam ediyorsun tuhaf bir durum değil mi sencede.
    [/QUOTE]

beni ve benin gibi düşünenleri eleştiriyorsun şirketi de eleştiriyorsun şirket yönetimini de eleştiriyorsun sektörüde kötülüyorsun faiyatlandırma kötü falan ve hal böyle iken hala dönüp bu şirkete yatırım yapmaya devam ediyorsun çok basit bir soru NEDEN tek bir manltıklı gerekçe söyle özür dileyim senden

3. değerli paylaşımlarınız için teşekkür etmiştim, daha ne yazmalıyım, önceki mesajımda vardı memnun olmuyorsunuz ne yazarsak yazalım. sizi nasıl memnun edebilirim bilmiyorum. sadece temel konuşmak istiyorsunuz benim eleştirim buna, bu kadar temele göre fiyat sizide benide dahil memnun etmeyecek düzeyde. aslında size sormak lazım bu kadar temelde 10 tl edecek kağıt 1 tl ediyorken neden bu kağıtta durmaya devam ediyorsunuz, aslında sorun benim eleştirilerim sonucu benim bu kağıtta durmam değil, sizin bu kadar temele göre yüksek fiyatlanacakken olmamasından dolayı sizin durmanız garip.

benim gerçekte durma nedenim zamanında aldım enflasyon , endeks getirisi altında kaldım bunu buradan çıkartmadan ben satmam, al satçı değilim, al satçı olduğumda daha çok kayıp oluyor. benim durma nedenim bir hata yaptık ama satıp başka bir hata daha yapabilirim. ayrıca kağıdın bedelsiz potansiyelini beğeniyorum, ilaç zam eli kulağında. birde uzun süre durmadığım tüm kağıtlar uçtu gitti artık bir kağıtta uzun kalır beklerim. beklerken kağıtla ilgili tüm düşüncelerimi paylaşırım olumlu olumsuz.

beni ve benin gibi düşünenleri eleştiriyorsun şirketi de eleştiriyorsun şirket yönetimini de eleştiriyorsun sektörüde kötülüyorsun faiyatlandırma kötü falan ve hal böyle iken hala dönüp bu şirkete yatırım yapmaya devam ediyorsun sen bunu cevapla neden[/QUOTE]

4.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku

beni ve benin gibi düşünenleri eleştiriyorsun şirketi de eleştiriyorsun şirket yönetimini de eleştiriyorsun sektörüde kötülüyorsun faiyatlandırma kötü falan ve hal böyle iken hala dönüp bu şirkete yatırım yapmaya devam ediyorsun çok basit bir soru NEDEN tek bir manltıklı gerekçe söyle özür dileyim senden
    sen bu forumun zaptiyesi misin? kim neye yatırım yapacağını ve yaptığı yatırımın sonucunda nasıl yorumlar yapacağını sana hesap mı verecek? Her fiyat düşüsünde millete sarıyosun. 5000 lotunuz var gibilerinden insanları yatırım miktarıyla küçümseme cürretini de göstermişsin. Rahatsız olduğun yorumları görmezden gel. Bu kadar basit.

5.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    sen bu forumun zaptiyesi misin? kim neye yatırım yapacağını ve yaptığı yatırımın sonucunda nasıl yorumlar yapacağını sana hesap mı verecek? Her fiyat düşüsünde millete sarıyosun. 5000 lotunuz var gibilerinden insanları yatırım miktarıyla küçümseme cürretini de göstermişsin. Rahatsız olduğun yorumları görmezden gel. Bu kadar basit.
    İki kişi konuşuyor sen niye 3 kişi olarak araya giriyorsun daha önce yazmıştım sana seni muhatap almadığımı hala yazıyorsun sana cevap yazmam

6.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    İki kişi konuşuyor sen niye 3 kişi olarak araya giriyorsun daha önce yazmıştım sana seni muhatap almadığımı hala yazıyorsun sana cevap yazmam
    Şahsi meselelerini özel mesaj yoluyla hallet. rahatsızlık verme daha fazla.

7.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    değerli paylaşımlarınız için teşekkür etmiştim, daha ne yazmalıyım, önceki mesajımda vardı memnun olmuyorsunuz ne yazarsak yazalım. sizi nasıl memnun edebilirim bilmiyorum. sadece temel konuşmak istiyorsunuz benim eleştirim buna, bu kadar temele göre fiyat sizide benide dahil memnun etmeyecek düzeyde. aslında size sormak lazım bu kadar temelde 10 tl edecek kağıt 1 tl ediyorken neden bu kağıtta durmaya devam ediyorsunuz, aslında sorun benim eleştirilerim sonucu benim bu kağıtta durmam değil, sizin bu kadar temele göre yüksek fiyatlanacakken olmamasından dolayı sizin durmanız garip.

benim gerçekte durma nedenim zamanında aldım enflasyon , endeks getirisi altında kaldım bunu buradan çıkartmadan ben satmam, al satçı değilim, al satçı olduğumda daha çok kayıp oluyor. benim durma nedenim bir hata yaptık ama satıp başka bir hata daha yapabilirim. ayrıca kağıdın bedelsiz potansiyelini beğeniyorum, ilaç zam eli kulağında. birde uzun süre durmadığım tüm kağıtlar uçtu gitti artık bir kağıtta uzun kalır beklerim. beklerken kağıtla ilgili tüm düşüncelerimi paylaşırım olumlu olumsuz.

beni ve benin gibi düşünenleri eleştiriyorsun şirketi de eleştiriyorsun şirket yönetimini de eleştiriyorsun sektörüde kötülüyorsun faiyatlandırma kötü falan ve hal böyle iken hala dönüp bu şirkete yatırım yapmaya devam ediyorsun sen bunu cevapla neden
    [/QUOTE]

şimdi yazdıklarınızla bulunduğunuz pozisyon daha anlamlı oldu bu son yazdığınızdan önce yazdıklarınızı okuyan kişi bir kişi sırf sizin yazdıklarınızı ile karar verecek olsa idi hisseyi almaz hissesi var ise satma kararı vermesi gerekirdi borsada karar verir iken geçmişe bakmak otobanda giderken dikiz aynasına bakmak gibi bir şeydir. şirketin önceki faliyetleri zaten güncel fiyatın içerisinde fiyatlamış oluyor bundan sonraki oluşacak şirket faliyetlerine odaklanmak lazım şirketin gelecekteki fiyatını belirleyecek unsur şu anki ve gelecekteki faliyetleri ile oluşuyor özetle geçmişi resetlemek gerekiyor ben 4,5 Tl lerden aldım önceki hareketlerinde kendi ortalamalarına yaklaştığında pozisyon azalttığımda oldu bu son 102 hareketinde pozisyon azaltmadım azaltmama sebebimde yavaşlayan ekonomide ticari faliyetleri zayıflamayacak defansif bir sektörde faliyet göstermiş olması ve diğerlerine göre pozitif ayrışacağını düşünmem sebebiyle azaltmadım treyd etmedim yarın şirketin ticari faaliyeti bozulursa nerden aldığıma bakmadan satar nakite geçerim bu benin yatırım tarzım zaten bu şirket kısa vadeli yatırımcıların çoğunu üzmüştür şirket anasözleşmesinde yazan bir madde gibi bu durum özetle bu şirket sadece ticari fliyet sonuçları ile fiyatlanıyor bu şirkette spekülasyon olmuyor tek istisna pandemide oldu oda şirket kaynaklı değil idi eğer bu şirkete yatırım yapacaksanız şirket faliyetlerine odaklanmanız sizin için daha iyi olacaktır

8.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    geçen biri daha vardı bedelsiz için paylaşımlarım hatalı demişti ama argo tabirlerle, bende dedim doğrusunu biliyorsan paylaş hepimiz öğrenelim, dönüş yapamadı maalesef çünkü kendide bilmiyordu doğrusunu, sizde kottan çıkmakla ilgili bildiklerinizi paylaşırsanız hepimiz öğrenelim.

Defineci siparisle paylaşim yapmayin tabiki ama kottan cikma konusunda yaptigıniz matematik yanlis.mesala onun dogrusunu ogrenip yazmakla baslayabilirsin
    [/QUOTE]

Eger forumu geriye dönüp okursaniz veya basit google aramasiyla dahi tüm bilgilere sahip olabilirsiniz.Froumun mudavimleri bu tip bilgilere sahip zaten. Sürekli dayananagi olmayan yalan yanlis yazdiklariniz sonucunda forum cope dondü.Kaldi ki kafasinagoreyazan buyukluk gosterip cevap vermis. Simdi sira sanirim saba ve imtiyaz konusu. Hadi bu konuyuda acip biraz daha cope cevirin forumu.

Sayfa 593/717 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •