Sayfa 593/1001 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Ben teknik analiz grafiklerine güvenmem HİS lerime güvendiğim kadar.
    Para var huzur var amma......
    Şefkat arıyorum,bardaki sarışın şefkati.
    teknik analiz tek başına gösterge değil zaten , senin kazançların kendini kandırma hislerinden dolayı değil SABIR ından dolayıdır .
    bardaki kadında şefkat huzur bulduğun para kadardır ,
    paranı kaybettiğin an sadece geriye bakar bir ah çekersin .
    kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    Nureddin Nebati: "Neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım günümüzde giderek ön plana çıkan davranışsal ekonomi ve nöro ekonomi ile daha fazla önem kazanmaktadır."
    Konuşmayı dinledim. Kağıttan bile okumadı.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    teknik analiz tek başına gösterge değil zaten , senin kazançların kendini kandırma hislerinden dolayı değil SABIR ından dolayıdır .
    bardaki kadında şefkat huzur bulduğun para kadardır ,
    paranı kaybettiğin an sadece geriye bakar bir ah çekersin .
    kolay gelsin.
    Sabır konusunda haklısın.
    Daha önce burada paylaştım,İŞC 0.28-0.25 arası,Ereğli 1 dolar 0.76 arası alıcıyım demiştim.(olursa)
    Şefkatse,Hatun bugün kuaföre gitti saçlarını sarıya boyatacak,evin barında mum ve müzik eşliğinde kadeh tokuşturucaz.

https://www.youtube.com/watch?v=O60S-w5GyO8

YTD
    Son düzenleme : dva glaza; 29-09-2022 saat: 18:58.

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Paradan para kazanmak yasaklanacak.
    Hissesini aldığınız şirketlere gidip zorunlu çalışma gelecek...
    İşçiyle beraber
    Havalar bozuldu burda
    Salçalara dikkat et..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şahna abim geç yaşda son anda ipden alındım.
    yoksa çokdan bi isimsiz mezarım olurdu.
    Bu hayat bana göre değil.
    Paradan para kazanma referandumu yapılsın ilk önce ben gider oy veririm.
    Yaptığım işden medet ummuyorum.kazancımı helal bulmuyorum.
    Dipsiz kuyuda can çekişiyorum.
    Rabbimin verdiği cezadır bu maleyani boş iş.
    Ne katma değer üretiyorumki.
    Dünyaya ne faydam var benim.

Kazanırken helal kazanamasamda harcarken helal harcamaya çalışıyorum.

Ben borsacı olarak yaşasamda insan olarak ölmüşüm ağlayanım yok.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Şahna abim geç yaşda son anda ipden alındım.
    yoksa çokdan bi isimsiz mezarım olurdu.
    Bu hayat bana göre değil.
    Paradan para kazanma referandumu yapılsın ilk önce ben gider oy veririm.
    Yaptığım işden medet ummuyorum.kazancımı helal bulmuyorum.
    Dipsiz kuyuda can çekişiyorum.
    Rabbimin verdiği cezadır bu maleyani boş iş.
    Ne katma değer üretiyorumki.
    Dünyaya ne faydam var benim.

Kazanırken helal kazanamasamda harcarken helal harcamaya çalışıyorum.

Ben borsacı olarak yaşasamda insan olarak ölmüşüm ağlayanım yok.
    Abi onlar nasil laflar oyle ya. Ne yazacagimi da unuttum. Geçmiş olsun.

6. Itne pala gene göstermiş ama elletmemis. Alacan madem neden satıyorsun inek.

7. S&P, Türkiye'nin büyüme tahminlerini yükseltti

LONDRA (AA) - Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahmininin yüzde 5,2'ye, gelecek yıla ilişkin büyüme tahmininin ise yüzde 2,8'e yükseltildiğini bildirdi.

Kredi derecelendirme kuruluşunun yayımladığı "Küresel Ekonomik Görünüm, EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) ve Gelişen Piyasalar; Enflasyonu, Faiz oranlarını ve Büyümeyi Dengelemeye Çalışmak" başlıklı raporunda, Türkiye'nin bu yıl ve gelecek yıla ilişin ekonomik büyüme tahminleri yükseltildi.

Raporda, Türk ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahmininin 1,7 puan artırılarak yüzde 5,2'ye revize edilmesine gerekçe olarak, bu yılın ikinci çeyreğinde büyümenin beklentinin üzerinde gerçekleşmesi ve kış aylarına kadar sürmesi beklenen turizm sektörünün güçlü performans sergilemesi gösterildi.

S&P raporunda, Türk ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme beklentisinin yukarı yönlü revize edilmesi yönündeki kararın ise ilerde genişleyici makroekonomik politika adımlarının devam edeceğine ilişkin beklentileri yansıttığı kaydedildi.

Raporda, 2023'teki parlamento ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde hükümetin uygulanabileceği olası ek politika desteği beklentisiyle, Türkiye'nin gelecek yıla ilişkin ekonomik büyüme beklentisinin de 1,1 puan artırılarak yüzde 2,8'e yükseltildiği ifade edildi.

Raporda, Avro Bölgesi ekonomisinin sert bir küçülmeye gitmesi beklenirken, bölgede gelecek dönemde kredi derecelendirme kuruluşunun temel ekonomik senaryosunda bile 2023 yılı itibarıyla yüzde 0,3 ile neredeyse yok denecek kadar küçük bir büyümenin öngörülebildiği dile getirildi.

S&P'nin raporunda, bu yılın ağustos ayında yüzde 80 seviyesine ulaşan enflasyonun genişlemeci politikalar nedeniyle bir süre daha çok yüksek seviyelerde seyrettikten sonra, enerji fiyatlarının daha ılımlı hale gelmesi ve baz etkisiyle kademeli olarak azalarak 2023'te yüzde 40 seviyesine düşmesinin beklendiği belirtildi.

Kredi derecelendirme kuruluşunun raporunda, "Gelişmekte olan bazı önemli EMEA ekonomilerinde ekonomik faaliyet gözle görülür şekilde yavaşladı. Kötüleşen jeopolitik ve finansal koşulların, özellikle gelişmekte olan Avrupa'da, yılın geri kalanında ve 2023'ün başlarında büyüme üzerinde baskı oluşturmasını bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Gelişen piyasalarda ise Türkiye'nin güçlü turizm performansının örnek verildiği raporda, "Enerji ihracatçıları için hala çok uygun ticaret koşulları mevcut. Türkiye'nin kışa kadar uzayacak olan patlayan turizm sezonu da dahil olmak üzere, genel olarak zorlu bölgesel ekonomik görünüm içerisinde bazı parlak noktalar mevcut." değerlendirmesinde bulunuldu.

Kaynak : Anadolu Ajansı

8. gecen ısgyo ozel emır gecerken 1.6 mılyon zararla nıye aldı da tabandan almadı muhabbetı vardı...sımdı o işi yağanlar ne kadar karda bı hesaplayın ...buyuk balık yakalamıslar demekkı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 593/1001 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •