Bugün GLP'den kullanım olursa muhtemelen fonlama maliyeti %13'e gelir...
Bugün GLP'den kullanım olursa muhtemelen fonlama maliyeti %13'e gelir...
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
https://www.bloomberght.com/gayrimen...eliyor-2267344
Gayrimenkullerin vergilendirilmesinde esas alınan alım satım değerinin belirlenmesi ile gayrimenkul sahipliği üzerinden alınan vergilere ilişkin yeniden çalışma yapılacak
yuvarlayın vergileri gelsin.![]()
Dün gittim...Odeabank aylık yeni müşteri 12.50... Yıllık kılçıksız temiz %13.50...0.25 puan enflasyon endeksli...tavsiyem aktif bankın günlük vergi avantajlı günlük bonosu olan %15 faizidir...ancak ana hedef vergi avantajını yıl sonunda kalkabilir ihtimaline karşın vadeyi ona göre ayarlamaktır...dolar böyle gittiği yerde faiz medine dilencisi olamaz...mutlaka denge kurulmak zorunda...yani faiz öylede böyle artmak zorundadır...tahmini görüşüm faizler ortalama 17-18 faize kadar çıkacaktır...nihayetindede bu seviyelerden dolara falan yatırım yapamayacağımıza göre bu faizlere abdurrahman çelebi demek boynumuzun borcudur. ..sonuçta riski az bulduğumuz noktada fırsatlar asla bitmez..
Valla yaşın kaç bilmiyorum kardeş ama görünen köy klavuz istemez.. Ben gördüğümü yazıyorum...kimse açlıktan ölmüyor bu ülkede...ben mecazi anlamda faize bakıpta moralimizi bozmayalım paramız eriyor bittik mahvolduk moduna girmeyelim diye söylüyorum..sen neyi görmek istiyorsan elbette orayı gör...görmekte bakmakta ücretsiz kardeş nasılsa..sen pazar gününe takılmışsın...ben hergün dışardayım...heryeride görüyorum..
Yer İmleri