almayın arkadaş bu adamın hisselerini kaybetmeyin, ben bir defa aldım ama zarar etmeden biraz karla sattım, sonra adamı bir arastirdimki adam tam bir ülke düşmanı millet düşmanı, almayın hisselerini, zarar edersiniz, bu adamın hisseleri ülke ekonomisinin ihtiyacı olduğu donemde devlet büyükleri ekonomiye sahip çıkın dediği afrin harekatı donemde bile düşüyorsa yaklaşmayın, adama hizmet etmeyin, belki adam kaçtı burda bile değildir,
Sürekli feto arkasına saklanıyor ama ülkeye zerre faydası yok, tam tersine calip çırpıyor, borsadan iyi vurgun vurdu yine , bu adama sahip çıkan varsada onlarda devlet düşmanı haindir, yakalayıp içeri tıkıp şirketlerine el koymasi lazım devlet,gerçi içini bosaltti sanırım şirketlerin, parayı turkiyede tutmaz bu mahluk kaçırmıştır.
Bir defa daha herkesi uyarayım almayın elinizde patlar, bu hisseyi 8 liraya çıkardı bir ayda sonra 15 günde 1,60 lara indirdi, o arada bisürü ky ciyi soydu, mağdur etti, avgyoda yine öyle, metro da mepette yine öyle, ve başka bi suru onlarca hissede yine aynısıni yaptı.
Yaklaşmayın elinizde kalir tıpkı bimeks gibi.ytd

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri