Sayfa 598/730 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 5834 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. FB 1.56 düşüyor BJK 4.96 düşüyor sanki FB kazandı maçı

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by BPP Yazıyı Oku
    FB 1.56 düşüyor BJK 4.96 düşüyor sanki FB kazandı maçı

Haklısın ama bu iddaa değil ki beklenti olayı. Şampiyonlar ligi beklentiisyle bjk yukari sürdüler Sivas kazanınca düşüyor . Sivas kaybetseydi uçardi. Ama iyi saldı 2.41 param olsa acaba mi derdim. Elinde olanlara bol kazanclar

3. Geçen yıl FB de yaşananlara benziyor baskı ,bağış kampanyası, grafik vb,sezona en iyi başlangıç yapacak Sergen li bjk olma olasılığı fazla gözüm bjk de bakalım

4. Spek satış için kullandi cümlesi,ne demek ? komik olmayın, spek satmak istesin 5 altıdan veya daha üstünden aşağı verirmi şu ortamda anca baskı ile topluyor de

5. Sergen Yalçın li bjk in yeni sezonda başarılı olma ihtimali diğer takım lardan yüksek olacağını tahmin ediyorum bu yorumda burda kalsın.

6.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Haklısın ama bu iddaa değil ki beklenti olayı. Şampiyonlar ligi beklentiisyle bjk yukari sürdüler Sivas kazanınca düşüyor . Sivas kaybetseydi uçardi. Ama iyi saldı 2.41 param olsa acaba mi derdim. Elinde olanlara bol kazanclar
    Bence brüt takasta işi bozdu bakalım 27 sinde normale dönüş var ne olacak

7. Bencede seneye 3 takım çekişir başakşehir trabzonspor ve beşiktaş
     Alıntı Originally Posted by ukc Yazıyı Oku
    Sergen Yalçın li bjk in yeni sezonda başarılı olma ihtimali diğer takım lardan yüksek olacağını tahmin ediyorum bu yorumda burda kalsın.

8. Düşinceniz tutarsa FB 7.50 'ten 19.44 e kadar çıkmış. BJK 2.50 desek aynı oran orantıyı kullanırsak 6.50 leri görür .kesinlikle ytd.
     Alıntı Originally Posted by ukc Yazıyı Oku
    Geçen yıl FB de yaşananlara benziyor baskı ,bağış kampanyası, grafik vb,sezona en iyi başlangıç yapacak Sergen li bjk olma olasılığı fazla gözüm bjk de bakalım

Sayfa 598/730 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •