Sayfa 598/987 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Yalnız yine bir başka esas sorun kuraklık. Bu ayda en sıcak yerlere bile 3 5 saat kar yağıyordu, iç anadolu en az yarım metre kar oluyordu. Ben her kış kayak yapmaya giderdim, uludağa davraza gayseriye.
    Artık aşıların nüfusu azaltmak için yapıldığına eminim
    Kızılcahamam da arkadaş video koymuş barajlara inen tüm dereler kupkuru açık alanda 1 cm kar yok daha doğrusu kar yok. 3 yıl önce 40 cm kar olurdu diye yazmış
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Horhoti, bugün Çinliler Uygur Türklerine işkence ediyor yalanı gibi
    saka yaptigini varsayiyorum

ama hos bir saka degil

3.  Alıntı Originally Posted by Red Hot Ryder Yazıyı Oku
    Özgür düşünceden rahatsız olup, özgürlüğü yurtdışında yaşamaya bağlamak nedir?
    Bu ülkede yaşayanların dötü yemez diyorsunuz öyle mi?
    Hayır tespit yapacam diye yerin dibine girmenizin yanında tespitin hatalı olduğunu anlamak için geçmiş sayfalara bakmanız yeterli. Daha temelde okuma ve okuduğunu anlama beceriniz olsa bu cümleyi kuramazdınız.
    Bu ülkede yaşayan üyeler sizin gibi kahverengi dillere haddinizi her hakettiğinizde fazlasıyla veriyorlar.
    Demek ki o konuda da artık hissizleşmiş durumdasınız. Daha kaba tabirle kaşarlanmış.

İp tespit edilse ne diye şikayet edeceksiniz?
    ‘Soru sorduk yanıt alamıyoruz’ denmiş. Anlayamadığınızı düşünerek seviyeyi ilk öğretime indirgeyip cahilliğinize yanıt bulmaya çalışıyorum.
    dediginizden hicbir sey anlamadim

yalnizca Turkiyede yasayanlar rahatca yazamazken yurtdisindan yazanlar rahatliklariyla belli oluyor dedim o kadar

IP adresi bulmak konusunda yada ne ise yarar ucunda nereye varir bilmem o konuda cahilim

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sen çok şanslı adamsın cuma günü yıldırım beyazıt üniversitesi yenimahelle devlet hastanesinde önümde 100 kişi vardı akşamı gatanın kapısından gündüz saati gibi araba kuyruğu vardı. Zübeyde hanım doğum evinde ise gündüz millet test için gecede aşı için birbirini eziyordu. Adımızı yazdırdıktan tam 45 dakika sonra aşı oldu eşim
    Bugün eniştenin oğlan kartal devlet hastanesinde önündeki 300 kusuruncudan sonra twst yaptırmış
    İşi biliyor ' piyasada Şam fıstığı 110 TL iken 50 liraya getirtiyor aynı zamanda .

5. Aşıyı bugün oldum babama refakat ederken yeter artık olmak istemiyorum diyordu çünkü ismimiz yazılıydı listede form doldurduk iki kişi için yeni aşı açtı sulandırdı yaptı hiç bekletmediler 6 kişi olmasını falan .

Bölgeden bölgeye fark ediyor durumda 10-15 dakika sürdü evden dışarıdan kalma süresi

6. Bir pastaneden 2 lira diye Acıbadem kurabiyesi aldım ama pek beğenmedim nasıl üretiyor diye de merak ettim poğaca daha pahalı iken bunun bu fiyat olması tuhafıma gitti ama tadına bakmadanda rahat edemedim tatmak tat bak mı öyle bir marka idi normalde o boylar 15 lira oluyor genelde

7.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    O zaman akla su soru geliyor

MB ve Hazine elele verip suni bir sekilde algi yonetimi sayesinde dolari suni olarak dusuk tutsun bunun sayesinde piyasadan dolarlari ucuza toplayip dis borclar yada faizi her sene odensin?

Boyle bir sey mumkunmu? Nihai amac bu degilmi? Yani dis borcu canimizi acitmadan disariya faizini odemek?
    Su paylasimi gorunce yillar evvelki bir mevzu geldi aklima.
    Trt li yillar, reha muhtar atinadan bildiriyor diye baglanilirdi, o da gerzek gerzek konusurdu.
    En son birisi
    Sen atinadan matinadan bildirme be hoca demisti.
    Cok benzer durum.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bir pastaneden 2 lira diye Acıbadem kurabiyesi aldım ama pek beğenmedim nasıl üretiyor diye de merak ettim poğaca daha pahalı iken bunun bu fiyat olması tuhafıma gitti ama tadına bakmadanda rahat edemedim tatmak tat bak mı öyle bir marka idi normalde o boylar 15 lira oluyor genelde
    2 tl pahalı,benzin istasyonlarında 1. tl ye satıyorlar.

Sayfa 598/987 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •