Sayfa 598/1001 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. İklim ısınınca Sibirya yaşanır yer olabilir orada madenler vs ilgi çekiyor olabilir. Kuzey kutbuna yakın yerlerden deniz ulaşımı daha karlı deniyor vs.

Dünya nüfusunu 500 milyona indirme projesi var deniyor. Büyük ülkeleri böleceklermiş, söz dinleyen binlerce ülke olacakmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Uğur Şahin: 10 yıl daha Covid-19 ile yaşamaya alışmamız gerek
    kaynak : euronews Türkçe
    ----------------
    vaziyet alın ,buralar karışacak

3. Ekonominin kendisi bizatihi Ponzi oyunu, büyüme kendi kendini beslerken, küçülme de kendi kendini küçültüyor. İnsanların altında park edip kolay yoldan ayakta kalması istenmiyor olabilir.

4. Ukraynayı konuşurken araya bu konuda mutlaka sıkışmıştır.

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-60413557

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa ve Avrupalı müttefiklerinin askerlerini yaklaşık on yıl sonra Mali'den çekeceklerini duyurdu.

Aralık ayında, bir gup Batılı ülke tartışmalı Rusya merkezli Wagner paralı asker grubunun Mali'ye konuşlandırılmasını kınamıştı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Rusya-Ukrayna savaşı olursa
    2 ülkede de iş yapan birçok Türk şirketinin işleri sekteye uğrayacak
    Turizm sektörü büyük sekteye uğrayacak
    Ülkemize gelen turistlerin nerdeyse %60 ı Rus ve Ukraynalı
    Hadi savaş takmayan turistler geldi, Burda otelleri Rus otelleri, Ukrayna Otelleri diye 2 ye mi ayırıcaz mesela?
    Yeme içme, gıda, eğlence
    Hava yolu taşımacılığı
    Kim verecek bu şirketlerin zararlarını
    Biri çıkıp açıklasın
    Haksız mıyım?

6. Casablanca filmi gibi olur Antalya.

Casuslar birbirini arar, yabancı siviller paraları yettiği ölçüde normal yaşar bence. Polis bu tip durumlar için tedbir alır muhtemelen.

Herkesin endişesi farklı, ben yalnız olduğum için güvenlik ikinci kademede, öncelik karnını doyurma ve hastalanmadan yaşamak tarafında.

Macaristan'da restauranta gitmiştik Gulaş çorbası veya yemeği geldi, Türk olduğumuzu anlayınca garson bu yemek Osmanlı ile savaşırken evde ne var ise ondan yapılmış vs bir şeyler anlatmıştı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Gece , dün yaptığı gibi shortçuları TENHADA SIKIŞTIRIR MI?
    yine tenhada olayı

8. Komşum ile arada mesajlaşıyoruz. Onu yemem, bunu sevmem bin tane şey var. İrmik helvasında şunu isterim, öbür yemek de bu olmazsa yemem, krep çıtır olacakmış vs.

Düşündüm o tip partner kriz zamanlarında problem, kadından soğudum.

Eski nesil süpürge bitkisi tohumu vs anlatıyordu. Bir arkadaşım felaket drumunda beni bul her türlü taze veya kuru ot ben biliyorum demişti. Herif kaç yıl öncesinden kendini yetiştirmiş. Paranın geçmediği durumları arada düşünmek lazım.

Sayfa 598/1001 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •