Sayfa 599/871 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Yok arkadaş bu teknoloji beni bozar...cepten bir foto paylaşayım dedim elime yüzüme bulaştırdım...artık şişmesine de bilmiyorum...

Beyler kusuruma bakmayın. ..sonuçta buda bir sanat eseri ...çocuğum geçen gün bu fotosu ödev yapıp çizmişti. Bilmeden bunu paylaştım. ..😅

2. Doğrusunu paylaş ney di merak ettim

Trade yapanlara sabah sabah bir oyun oyun oynamış...

4. sabah satıp akşam alanlara güzel bir trade fırsatı verdi...bir çok hissede zaten öyle oldu...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. geçmiş olsun, geçen hafta kuşlu sitede pirekaplan en çok bunu pazarladı. iki gün banvit teknik shark grafik cıstara cıstara bu gafiği paylaşımıştık benn demiştim dedi, dediği günden beri soluksuz düşüyor.
    şimdi de boyp pazarlıyor dikkatli olun
    ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by sensitive Yazıyı Oku
    geçmiş olsun, geçen hafta kuşlu sitede pirekaplan en çok bunu pazarladı. iki gün banvit teknik shark grafik cıstara cıstara bu gafiği paylaşımıştık benn demiştim dedi, dediği günden beri soluksuz düşüyor.
    şimdi de boyp pazarlıyor dikkatli olun
    ytd.
    Cıstara diyorsun [emoji3] o ne demek acaba adam belki de bunu demek istedi..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

7. dıkatlı olun bugu un nerden gırsem verdıler tradır fılan yaptırmıyyo seresfzı kımse yapıkredıdekı

Sayfa 599/871 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •