Sayfa 6/84 İlkİlk ... 456781656 ... SonSon
Arama sonucu : 667 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Fenerbahçe erkek basketbol takımı

1. Fenerbahçe:79 - Macabbi FOX:81
    İnsan sahili gözden kaybetmeye cesaret etmedikçe, yeni okyanuslar keşfedemez...

2. yazık oldu,böyle bir malübiyet olmamalıydı,sanki maçın kırılma anı 6 sayı önde iken nanuli udoha bir pas attı,topu kaptılar,oysaki kaptan bomboş yanındaydı,belki bir 3 lük daha gelir ve 9 olurdu,maçta kopardı,şimdi efes maçı var perşembe onlarda kazandı,hayırlısı bakalım iki iyi adamsız ancak bu kadar mı acaba nedir...

İşi sıkıntıya ittik.. zor maçlarımiz var .. ev sahibi avantajı için ilk 4 de olmamiz şart.. çok üzüldüm basit olması gereken bu maçı kaybettiğimize..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" DANIEL DUMOULIN

İnanılmaz kotuyuz.. Anadolu Efes 54 Fenerbahçe 38 3.periyod 5.25

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Enteresan bir takımız

Anadolu Efes 67 Fenerbahçe 63. Periyot son 6dk

Anadolu Efes 80 Fenerbahçe 77 MS

Sayfa 6/84 İlkİlk ... 456781656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •