Fenerbahçe:79 - Macabbi FOX:81
Fenerbahçe:79 - Macabbi FOX:81
İnsan sahili gözden kaybetmeye cesaret etmedikçe, yeni okyanuslar keşfedemez...
yazık oldu,böyle bir malübiyet olmamalıydı,sanki maçın kırılma anı 6 sayı önde iken nanuli udoha bir pas attı,topu kaptılar,oysaki kaptan bomboş yanındaydı,belki bir 3 lük daha gelir ve 9 olurdu,maçta kopardı,şimdi efes maçı var perşembe onlarda kazandı,hayırlısı bakalım iki iyi adamsız ancak bu kadar mı acaba nedir...
İşi sıkıntıya ittik.. zor maçlarımiz var .. ev sahibi avantajı için ilk 4 de olmamiz şart.. çok üzüldüm basit olması gereken bu maçı kaybettiğimize..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" DANIEL DUMOULIN
İnanılmaz kotuyuz.. Anadolu Efes 54 Fenerbahçe 38 3.periyod 5.25
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Enteresan bir takımız
Anadolu Efes 67 Fenerbahçe 63. Periyot son 6dk
Anadolu Efes 80 Fenerbahçe 77 MS
Yer İmleri